Οι ιδρυτές της πλατφόρμας Λευτέρης Καπασακαλίδης Βασίλης Κολίπ και Βασίλης Παναγάκος

Το YouBeHero είναι η νέα ελληνική online πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα σε όσους πραγματοποιούν τις καθημερινές τους αγορές μέσω διαδικτύου να γίνουν οι ήρωες κοινωφελών οργανώσεων προσφέροντας σημαντική βοήθεια.

Η πλατφόρμα δημιουργήθηκε από τρεις νέους ανθρώπους και φίλους που αγαπούν τις πράξεις με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο, τον Λευτέρη Καπασακαλίδη, τον Βασίλη Κολίπ και τον Βασίλη Παναγάκο.

Η διαδικασία είναι απλή. Το YouBeHero συνεργάζεται με online καταστήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού όπως: AliExpress, ΑΒ Βασιλόπουλος, Domino’s pizza, Aegean Αirlines, Attrattivo, E-shop.gr, Media Markt, Public, Παιχνίδια Μουστάκας και πολλά άλλα.

Ο χρήστης μέσω του youbehero.com μπορεί να ενεργοποιήσει την υπηρεσία της δωρεάς και κάθε φορά που πραγματοποιεί τις αγορές του σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα, η δωρεά μεταφέρεται στην οργάνωση της επιλογής του, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

«Είμαστε μια fundraising πλατφόρμα για κοινωφελείς οργανώσεις. Τα funds δεν προκύπτουν άμεσα από τον υποστηρικτή, δηλαδή τον χρήστη της πλατφόρμας, αλλά έμμεσα. Οι δωρεές μεταφέρονται στις οργανώσεις μέσω τραπεζικής μεταφοράς στο λογαριασμό τους. Μια διαδικασία με πλήρη διαφάνεια για όλους» σημειώνει ο Λευτέρης Καπασακαλίδης, Marketing & PR Manager.

Το YouBeHero στηρίζει οργανώσεις που προσφέρουν σημαντικό έργο και εντάσσονται σε τρεις κατηγορίες:

♦ Για τον άνθρωπο: Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Κιβωτός του Κόσμου και άλλες

♦ Φιλοζωικές: Αρκτούρος, Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης και άλλες

♦Περιβαλλοντικές: Ελπιδοχώρι και Ένα παιδί μετράει τα άστρα

«Είμαστε ανοιχτοί στη συνεργασία με όσα φιλανθρωπικά ιδρύματα το επιθυμούν και αφού κρίνουμε ότι πληρούν τα κριτήριά μας μπορούν να φιλοξενηθούν στην πλατφόρμα» επισημαίνει ο Βασίλης Παναγάκος, Business Development & Growth Manager.

«Έχουμε εξασφαλίσει σημαντικές συνεργασίες και είμαστε σε συνεχείς συζητήσεις με μικρές και μεγάλες εταιρείες που θέλουν να στηρίξουν το έργο μας» αναφέρει ο Βασίλης Κολίπ, Product Manager της πλατφόρμας.

Μέσω των συνεργαζόμενων ηλεκτρονικών καταστημάτων μπορεί να αγοράσει κανείς ρούχα, παπούτσια, είδη σούπερ μάρκετ, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, gagdets, λευκά είδη, λευκές συσκευές, παιχνίδια, ζωοτροφές, κινητά και αξεσουάρ και συγχρόνως να κάνει δωρεά στην αγαπημένη του οργάνωση χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Έτσι, καλύπτοντας μια δική μας ανάγκη μέσω του YouBeHero, φανερώνουμε τον «ήρωα» που κρύβουμε μέσα μας.

Μάθετε Περισσότερα :

Facebook Page

www.youbehero.com/gr

Πηγή: www.businessnews.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή