Μπάνερ με κείμενο: #SupportWomenOnTop #WHENhub, CROWDFUNDING ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ HUB ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ." Ακολουθεί λογότυπο women on top.

Women On Top 

Με μεγάλο ενθουσιασμό μοιραζόμαστε μαζί σας πως προετοιμάζουμε τη δημιουργία του WHEN Hub, του πρώτου hub ενδυνάμωσης γυναικών στην Αθήνα!

Πρόκειται για ένα βήμα που οραματιζόμασταν καιρό: τη δημιουργία ενός hub όπου καθεμία από εμάς θα μπορεί να δουλέψει, να αναπτυχθεί, να επιχειρήσει, να καλλιεργήσει νέες δεξιότητες και να ενδυναμωθεί μέσα από μια δυναμική κοινότητα γυναικών. Έναν χώρο όπου θα μπορούν και οι μητέρες να κάνουν το ίδιο, ενώ τα παιδιά τους απασχολούνται δημιουργικά, σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο κοντά τους.

Για να κάνουμε αυτό το μεγάλο βήμα, ξεκινήσαμε μια crowdfunding καμπάνια ώστε η κοινότητά μας -και εσείς μέσα σε αυτήν- να μας υποστηρίξετε να φτιάξουμε ένα hub:

  • Με 30 θέσεις coworking για γυναίκες που θέλουν να κάνουν τη δουλειά ένα από τα καλύτερα κομμάτια της ζωής τους
  • Με κλειστά γραφεία για μικρές ομάδες & οργανισμούς
  • Με χώρους συναντήσεων, εκδηλώσεων και σεμιναρίων
  • Με κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους για φύλαξη & δημιουργική απασχόληση παιδιών
  • Με χώρους μητέρας & μωρού
  • Με πλήρη προσβασιμότητα για ΑμεΑ
  • Με τη δική του βιβλιοθήκη!

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ: Με ένα μικρό ή μεγάλο ποσό, θα μας βοηθήσει να στηρίξουμε κάθε γυναίκα να γίνει αυτό που θέλει και μπορεί, και να δημιουργήσουμε έναν κόμβο υποστήριξης πρωτοβουλιών και συστηματικής προώθησης προτάσεων πολιτικής για την έμφυλη ισότητα στην Ελλάδα. Εμείς από την πλευρά μας, δημιουργήσαμε ανταποδοτικά πακέτα δωρεών, σαν ένα ακόμη ευχαριστώ για όλα τα μέλη της κοινότητας του WoT που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα.

Πιστεύουμε πως οι γυναίκες έχουν τη δύναμη να διαμορφώσουν το μέλλον της εργασίας για όλες και όλους μας, αρκεί να έχουν πρόσβαση στην υποστήριξη, τα εργαλεία και το δίκτυο που έχουν ανάγκη. Ως Women On Top έχουμε αναπτύξει και την υποστήριξη και τα εργαλεία και το δίκτυο. Μένει τώρα να δημιουργήσουμε το χώρο που θα μας επιτρέψει να μεγιστοποιήσουμε τον αντίκτυπό τους.

Είστε μαζί μας;

Tap Here 👇

 WHEN Hub | crowdfunding καμπάνια 

#SupportWomenOnTop 

#WHENhub

 

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή