• Αρχική
  • Εκλογές
  • Βασίλειος Κουλούρης | Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης με την παράταξη “Δημοκρατική Συνεργασία-Μπροστά Μαζί για τα Μελίσσια-Ν.Πεντέλη-Πεντέλη”
Κάρτα Υποψηφίου. Αριστερά ο Βασίλειος Κουλούρης με μαύρο πουκάμισο σε άσπρο φόντο. Δεξιά το λογότυπο της παράταξης. Εικαστικό με τρεις φιγούρες σε πράσινο, κόκκινο και μπλε χρώμα. Από κάτω στα στοιχεία του υποψηφίου.

Βασίλειος Κουλούρης, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης με την παράταξη “Δημοκρατική Συνεργασία-Μπροστά Μαζί για τα Μελίσσια-Ν.Πεντέλη-Πεντέλη” με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου

Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης, στο πλευρό του Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου και της παράταξής του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Η αφορμή αυτής της απόφασης ήταν οι δυσκολίες οι οποίες αντιμετωπίζω στην καθημερινή μου διαβίωση στην πόλη μας, καθώς είμαι άτομο με οπτική αναπηρία. Μέσα από την καθημερινή μου τριβή στην πόλη μου και ζώντας ως ανάπηρος το πρόβλημα στην καρδιά του, συνειδητοποίησα ότι, πέρα από τα τεράστια προβλήματα στην προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ, σε υπηρεσίες και ιδιαιτέρως σε παροχές για την ανακούφισή τους, τα μεγαλύτερα προβλήματα στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής στον δήμο Πεντέλης, είναι η έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας και η άγνοια των προβλημάτων, άρα και του τρόπου λύσης αυτών.

Όραμά μου και ακόμα περισσότερο, προσωπικό μου στοίχημα, η αλλαγή του μοντέλου κοινωνικής πολιτικής στον δήμο Πεντελης (το οποίο δυστυχώς επικρατεί στην πλειονότητα των δήμων στη χώρα μας). Λίγο κοινωνικό παντοπωλείο, λίγο κοινωνικό φαρμακείο, δύο χτυπήματα στην πλάτη όλο συμπόνια και οίκτο και νομίζουν ότι αυτό σημαίνει κοινωνική πολιτική.

Βασική μου επιδίωξη, πέρα από στοχεύμενες παρεμβάσεις για όλες τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, η καθημερινή μας παρουσία και στήριξη όλων αυτών των ανθρώπων, στα προβλήματα και τις ανάγκες που θα προκύπτουν ανά πάσα στιγμή. Είναι επιτακτική ανάγκη και υποχρέωσή μας να καλύψουμε αυτό το τεράστιο κενό που υπάρχει στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής στον δήμο Πεντέλης και να σταθούμε ουσιαστικά και έμπρακτα δίπλα σε οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Δήλωση του Υποψήφιου Δημάρχου Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου:

Η επιλογή του Βασίλη Κουλούρη ως υποψήφιου δημοτικού συμβούλου εμπεριέχει ουσιαστικά και συμβολικά στοιχεία των επιλογών μας.

Ουσιαστικά, γιατί είναι εξαίρετος συμπολίτης με βαθιά γνώση της καθημερινότητας, που αγωνίζεται με πάθος για μια πόλη με ανθρώπινο πρόσωπο. Έχει γνώσεις, ιδέες, είναι διεκδικητικός, έχει επιχειρήματα που υποστηρίζει με πάθος, πιστεύει όμως στο δημοκρατικό διάλογο και βοηθά στη σύνθεση των αποφάσεων.

Συμβολικά στοιχεία: Μέσω του προσώπου του εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στις ευαίσθητες και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τις προτεραιότητες που θα δώσουμε ως επόμενη δημοτική αρχή στη λήψη μέτρων ενίσχυσής τους και ισότιμης ένταξής τους στην δημοτική μας κοινωνία.

Προσβλέπουμε σε έναν Δήμο χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς και ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες για όλους. Σε έναν Δήμο ανθρώπινο με κοινωνικό πρόσωπο για μια κοινωνία των τριών τρίτων.
Βασίλη σε καλωσορίζω εκ μέρους όλων των μελών της Δημοκρατικής Συνεργασίας! Καλό μας αγώνα!

Βασίλης Κουλούρης:

Στηρίζω τον Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου και την Δημοκρατική Συνεργασία για να πραγματοποιήσουμε το κοινό μας όραμα για έναν Δήμο ανθρώπινο, με κοινωνική μέριμνα για τις ευαίσθητες και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, για έναν Δήμο που θα έχει προτεραιότητα τις ανάγκες των δημοτών ουσιαστικά, με στόχο να παράξουμε πλούσιο κοινωνικό έργο

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ.: 6940169580

email: mbkoul2@gmail.com

 

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή