Η Μιχαέλα Βουλβουκέλη στη πρώτη θέση του βάθρου. Στο video wall πίσω της στιγμιότυπο που κολυμπάει. Δίπλα της μπροστά από το βάθρο μια γυναίκα.

Η Κομοτηναία Κολυμβήτρια απέσπασε τέσσερις πρώτες θέσεις στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης Νέων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων 2024

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης Νέων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων 2024 που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, στις 6 και 7 Απριλίου, έλαβε χώρα η μικρή Μιχαέλα Βουλβουκέλη από την Κομοτηνή, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στις ηλικίες 12-15 ετών στην κατηγορία S8 στα αγωνίσματα 100μ ύπτιο, 50μ ελεύθερο, 200μ Μικτή Ατομική και στα 1οομ ελεύθερο.

Η μικρή αθλήτρια, που συμμετείχε στους αγώνες με την ομάδα του ΑΣ ΑμεΑ Αλεξανδρούπολης «Κότινος» και τον προπονητή της Τάσο Καλλιτσάρη, βρέθηκε στην πισίνα από βρεφική ηλικία, μιας και όταν γεννήθηκε είχε μια μαιευτική παράλυση στο αριστερό της χέρι, και για θεραπευτικούς λόγους, έχοντας κάνει και κάποια χειρουργεία όταν ήταν μικρή, ξεκίνησε ασκήσεις και στη συνέχεια το κολύμπι.

Μάλιστα από το 2016, που η οικογένειά της βρίσκεται στην Κομοτηνή, πηγαίνει καθημερινά στο Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης. Ο προπονητής παρότρυνε να ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό, και έτσι ξεκίνησε αυτή την προσπάθεια, έχοντας πάρει μέρος σε δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα αποσπώντας φορές σημαντικές.

Πρόθεσή της είναι να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια και θέλει να συνεχίσει την ενασχόλησή της με την κολύμβηση σε αυτό το επίπεδο, αποκτώντας εμπειρίες και αυτοπεποίθηση αλλά και εκπροσωπώντας την πόλη μας

Στόχος άλλωστε είναι η συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες, πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας, ενώ συμμετέχει και σε αγώνες από αγώνες ως ένα είδος προπόνησης.

Η  Μιχαέλα Βουλβουκέλη με μετάλλιο, έπαινο στο χέρι και προπονητή δίπλα της, σε περιβάλλοντα χώρο πισίνας.

Πηγή: www.paratiritis-news.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή