Λογότυπο του συλλόγου "το σπίτι του αθλητή"

Ένας Σύλλογος στο πλευρό των αθλητών

Δίπλα, στον καθημερινό αγώνα απέναντι στις δυσκολίες, οικονομικές ή και άλλες, που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αθλητές, στέκεται «Το σπίτι του Αθλητή». Πρόκειται για μία ιδέα που πήρε ζωή, για να στηρίξει τους αθλητές, νέους και παλιούς, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, σε οποιαδήποτε δυσκολία βιώνουν. Η αρχική ιδέα ανήκει στον Πρωταθλητή πάλης Κώστα Βουρδάνο, και γρήγορα διαδόθηκε και σ’ άλλους αθλητές.

«Το σπίτι του Αθλητή», έχει ως στόχο να στηρίξει, με διάφορους τρόπους, αθλητές που χρειάζονται κάποια βοήθεια. Οι άνθρωποι που μπορούν να απευθύνονται στο «Σπίτι του Αθλητή» είναι αθλητές απ’ όλα τα αθλήματα που είτε βρίσκονται στην ενεργό δράση είτε έχουν αποσυρθεί. Στηρίζει ακόμα κι αυτούς που ξεκινάνε τώρα την καριέρα τους και χρειάζονται κάποια ενίσχυση για το ξεκίνημα τους. Επίσης, είναι δίπλα σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, οικονομικές δυσκολίες ή ακόμη και συνδυασμό των δύο.

Συνεργάζεται και μ’ άλλους αθλητικούς οργανισμούς, σωματεία και οργανώσεις με στόχο την στήριξη των συμφερόντων ειδικών κατηγοριών αθλητών αλλά και των σωματείων και οργανώσεων που τους αντιπροσωπεύουν, αλλά και γενικότερα για την προώθηση του αθλητισμού.

Ο Σύλλογος αυτός, με τη συνεχή του παρουσία στο πλευρό των αθλητών, αποτελεί το «Σπίτι» όλων των αθλητών ακόμα και όταν τα φώτα της δημοσιότητας θα έχουν σβήσει για πάντα για εκείνους.

Τα κριτήρια για να μπορέσει το «Σπίτι του αθλητή» να βοηθήσει είναι:

1) Aπό το βιογραφικό του αθλητή να αποδεικνύεται ότι είναι υψηλού επιπέδου ή να κατατάσσονται στα ταλέντα.

2) Να υπάρχει πραγματική οικονομική αδυναμία του αθλητή και της οικογένειας του.

3) Να είναι ο αθλητής εγγεγραμμένος φίλος στο Σπίτι του Αθλητή.

Το έργο του Συλλόγου στηρίζεται κυρίως από δωρεές-χορηγίες που προσφέρουν ιδιώτες, εταιρίες και οργανισμοί. Επίσης από την συνδρομή των φίλων καθώς και από τα έσοδα των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος ή άλλοι για λογαριασμό του. Οι αθλητές που θα λάβουν βοήθεια από το σπίτι του αθλητή υποχρεούνται να υπογράψουν σύμβαση χορηγίας.

Αν κάποιος επιθυμεί να στηρίξει το έργο μπορεί να γίνει φίλος του Συλλόγου, με ετήσια συνδρομή 20 ευρώ. Οι συνεργάτες τους, παρέχουν εκπτώσεις και προσφορές στους εγγεγραμμένους φίλους του Συλλόγου.

E-mail: athleteshomegreece@gmail.com

Πηγές: www.athleteshome.org

www.gazzetta.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή