Ο Βαγγέλης Αυγουλάς και η ομάδα του Νέο Φροντιστηρίου

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων «Νέο» και το κοινωνικό portal www.meallamatia.gr , ανανέωσαν για άλλο ένα έτος τη συνεργασία τους.

Σε μια διευρυμένη σύσκεψη, σχεδιάστηκαν να υλοποιηθούν δράσεις που στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των φροντιστηρίων «Νέο», θα στηρίξουν πρωτοβουλίες και διάφορες ομάδες συμπολιτών μας, με έμφαση στη Δυτική Αττική.

Ήδη αυτή τη βδομάδα ξεκινά μεγάλη δράση συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, υπέρ των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, οι οποίοι στηρίζονται από τους κατά τόπους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Παράλληλα, συνεχίζονται για άλλη μια σχολική χρονιά, οι προνομιακές εκπτώσεις που παρέχει το Νέο Φροντιστήριο, σε συνεργασία με το meallamatia.gr, στους συλλόγους Τρίτεκνων Οικογενειών της Αττικής και σε μέλη οικογενειών ΑμεΑ.

Επιπλέον, θα αναβαθμιστεί η δράση συλλογής πλαστικών καπακιών, μέσω της ανακύκλωσης των οποίων στηρίζονταν με αναπηρικά βοηθήματα συμπολίτες μας στα Ειδικά Σχολεία του Ιλίου.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα social media και την ιστοσελίδα τόσο του www.meallamatia.gr όσο και των Φροντιστηρίων «Νέο», ώστε να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020, με περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο.

λογότυπο νέου Φροντιστηρίου

Σχετικά με τον συντάκτη

Με Άλλα Μάτια
Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή