Ευρηματικό φυλλάδιο

Ο Παναγιώτης Πιτσίνιαγκας εξηγεί τι δεν θα κάνει

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αθήνα είσαι εσύ» Παναγιώτης Πιτσίνιαγκας και το ευρηματικό φυλλάδιό του.

Ο Παναγιώτης Πιτσίνιαγκας, motivational speaker και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Παύλου Γερουλάνου «Αθήνα είσαι εσύ», έχει ατελή τετραπληγία λόγω κάκωσης νωτιαίου μυελού και είναι χρήστης αναπηρικού αμαξιδίου. Συμμετέχοντας στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος, αναρωτιέται ότι «οι κανονικοί υποψήφιοι λένε προεκλογικά τι “ΘΑ” κάνουν αλλά ποιος θέλει να είναι κανονικός;» και στο ευρηματικό έντυπό του εξηγεί τι δεν θα κάνει.

Όπως τονίζει «ΔΕΝ ΘΑ»:

  • Το βάλω ποτέ στα πόδια
  • Εκλεγώ για να αποκτήσω μια καρέκλα, έχω δική μου
  • Τρέξω μακριά από τα προβλήματα
  • Φοβηθώ κανένα εμπόδιο, αρκεί να έχει ράμπα
  • Σηκωθώ να φύγω πριν λήξει η θητεία μου
  • Κάτσω με σταυρωμένα χέρια, τα χρειάζομαι για να μετακινηθώ
  • Καταφέρεις να πεις σωστά το όνομά μου

Το who is who του Παναγιώτη Πιτσίνιαγκα

Ο Παναγιώτης Πιτσίνιαγκας εργάζεται στο Σύνδεσμο Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους. Κύριο μέρος της δουλειάς του είναι να επισκέπτεται καθημερινά σχολεία σε όλη την Αθήνα και να βοηθάει τους μαθητές, μέσω βιωματικών προγραμμάτων, να αποδεχτούν πιο εύκολα τη διαφορετικότητα, αρχικά των άλλων και μετά τη δική τους. Μέσα από αυτά τα προγράμματα τα παιδιά, η νέα γενιά πολιτών, κατανοούν πως οι ομοιότητες μεταξύ των ανθρώπων είναι σημαντικά περισσότερες από τις διαφορές.

Κάπως, έτσι, φαντάζεται και την Αθήνα. Μία πόλη για όλους, μία πόλη στην οποία η καθεμία και ο καθένας θα νιώθει ότι ανήκει και ότι τους ανήκει.

Πιστεύει βαθιά ότι ο καθένας οφείλει να είναι ενεργός πολίτης και να κάνει ό,τι του επιτρέπουν οι δυνάμεις του, ώστε μαζί με την πολιτεία να βελτιώσει την καθημερινότητά του. Γι’ αυτό το λόγο, εδώ και χρόνια, διαθέτει εθελοντικά τον χρόνο του σε διάφορες ομάδες και οργανώσεις που μοιράζονται την ιδέα ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Νιώθει ιδιαίτερα τυχερός για τις δεξιότητες που απέκτησε και κυρίως για τους ανθρώπους που γνώρισε μέσω αυτής της διαδικασίας.

Τέλος, είναι παίκτης και στέλεχος της Εθνικής ομάδας Wheelchair Rugby.

Προεκλογικό Φυλλάδιο Πιτσίνιαγκα Παναγιώτη

Πηγή: www.athensvoice.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Παναγιώτης Πιτσίνιαγκας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή