Η Ραφαέλα Σπανουδάκη με τον Andrea Sieben μπροστά σε μια BMW Χ2

Μια πρωτοβουλία της BMW Group Hellas, «κλέβει» τις εντυπώσεις :

Θέλοντας να υποστηρίξει τις φιλόδοξες προσπάθειες Ελλήνων αθλητών, το BMW Group Hellas στέκεται «στο πλευρό» της πρωταθλήτριας στίβου, Ραφαέλας Σπανουδάκη, που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 στο Τόκιο με την Εθνική ομάδα στίβου. Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έχει συνδέσει το όνομά της με πολυάριθμες επιτυχίες και διακρίσεις σε Πανελλήνιους, Μεσογειακούς και Πανευρωπαϊκούς αγώνες στίβου των 60, 100, και 200 μέτρων αντίστοιχα.

Έτσι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της νεαρής αθλήτριας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas, Andreas Sieben, και η Διευθύντρια Πωλήσεων του BMW Group Hellas, Βιβή Μπασκάκη, της παραχώρησαν μία δυναμική BMW Χ2 προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις της.

Η πρωτοβουλία αυτή, δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για τον Ελληνικό αθλητισμό και –κυρίως- για τους Έλληνες αθλητές που προσπαθούν, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και χωρίς την απαιτούμενη στήριξη, να διακριθούν.

Συγχαρητήρια στην εταιρεία και μια πρόταση και στην BMW Group Hellas και σε άλλες εταιρείες: Το επόμενο αυτοκίνητο που θα παραχωρηθεί σε Έλληνα αθλητή, να είναι σε Παρα-Ολυμπιονίκη, σε ανάπηρο δηλαδή πρωταθλητή ή πρωταθλήτρια που είτε μπορεί να οδηγήσει, είτε έχει μόνιμο συνοδό που θα μπορεί να το οδηγεί.

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή