Ο Βαγγέλης Αυγουλάς όρθιος μιλάει στους παρευρισκόμενους δίπλα του η Αναστασία Κορινθίου

🔵 Booking Hill

Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος στη Δάφνη, λειτουργεί ταυτόχρονα ως βιβλιοπωλείο, δανειστική βιβλιοθήκη, καφέ και bar ενώ συχνά διοργανώνει ιδιαίτερα lives, διαδραστικές παρουσιάσεις βιβλίων, stand up comedy, θεατρικά αναλόγια και πάρα πολλές δραστηριότητες για παιδιά (όπως κατασκευές, αφηγήσεις παραμυθιών, μαθήματα ζαχαροπλαστικής κ.α.).

Ανάμεσα στα άλλα, εκεί θα συναντήσεις και τη ζωντανή βιβλιοθήκη.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο project που ξεκίνησε από τη Δανία και πλέον έχει παρουσία σε περισσότερες από 85 χώρες. Στην ουσία πρόκειται για μία «βιβλιοθήκη» όπου αντί για βιβλία υπάρχουν άνθρωποι. Κάθε άνθρωπος (όπως και κάθε βιβλίο) έχει και από έναν τίτλο, όπως «άνεργος» ή «μετανάστης».

Εσύ διαλέγεις ένα από αυτά τα «βιβλία» και εκείνο σου αφηγείται την ιστορία του μέσα σε διάρκεια περίπου μισής ώρας. Τριάντα σημαντικά λεπτά κατά τα οποία θα διαβάσεις έναν άνθρωπο, αντί για ένα βιβλίο, και έτσι ίσως μάθεις να μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του…

Η ζωντανή βιβλιοθήκη λαμβάνει χώρα μια φορά το μήνα. Στη δεύτερή της συνάντηση στις 24 Απριλίου, μεταξύ άλλων, καλεσμένος ήταν ο τυφλός δικηγόρος και Πρόεδρος της ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια”,Βαγγέλης Αυγουλάς,ο οποίος προλόγισε και την εκδήλωση.

Το Booking Hill είναι μια οικογενειακή προσπάθεια με πρωτεργάτρια τη γνωστή στο χώρο των βιβλίων κα Αναστασία Κορινθίου, ενώ είναι το πρώτο βιβλιοκαφέ στην Ελλάδα που φιλοξενεί τη ζωντανή βιβλιοθήκη!

Για να ενημερωθείτε για την επόμενη ημερομηνία που θα συμβεί η ζωντανή βιβλιοθήκη, ακολουθήστε τα social media του Booking Hill.

INFO

📍 Αγίας Βαρβάρας 66, Δάφνη

☎️  210 9701503,

Social Media: 

👉 Facebook: Booking Hill

👉 Instagram:@booking_hill

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς και η Αναστασία Κορινθίου

Τραπέζι ζωντανής βιβλιοθήκης. Στην παρέα υπάρχει και σκύλος οδηγός

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς σε τραπέζι διαβάζει βιβλίο στη γραφή braille

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς όρθιος μιλάει στους παρευρισκόμενους δίπλα του η Αναστασία Κορινθίου

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

One comment for “Το Booking Hill στη Δάφνη είναι το πρώτο βιβλιοκαφέ που φιλοξενεί τη ζωντανή βιβλιοθήκη

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή