Η εφαρμογή thales στην οθόνη κινητού και δίπλα μια κάρτα που δείχνει διασύνδεση

Μια καινοτομία που φέρνει περισσότερη αυτονομία και ευκολία στις πληρωμές των ατόμων με προβλήματα όρασης, λανσάρει η Thales.

Χάρη στην τεχνογνωσία της στις ασφαλείς πληρωμές και τη συνδεσιμότητα, η εταιρεία ανέπτυξε μια λύση για την προστασία των ατόμων με προβλήματα όρασης από απάτες ή λάθη που γίνονται στα καταστήματα.

Χάρη στην Κάρτα Φωνητικών Πληρωμών της Thales Gemalto, τα τυφλά άτομα και τα άτομα με προβλήματα όρασης θα απολαμβάνουν με περισσότερη αξιοπιστία και ανεξαρτησία την εμπειρία των πληρωμών στις καθημερινές τους αγορές, καθώς η καινοτόμος αυτή κάρτα αναφέρει φωνητικά το ποσό κάθε συναλλαγής πριν από την επιβεβαίωσή της.

Η Thales μαζί με τη συνεργαζόμενη εταιρεία Handsome, μια γαλλική Fintech που ειδικεύεται σε λύσεις για άτομα με αναπηρίες, αποφάσισε να αξιοποιήσει την καινοτομία της για να προσφέρει λύσεις χωρίς αποκλεισμούς στον τομέα των πληρωμών.

Για να επωφεληθούν από αυτήν, οι χρήστες της Κάρτας Φωνητικών Πληρωμών πρέπει απλώς να εγκαταστήσουν μια εφαρμογή στο κινητό τους, η οποία συνδέεται με την κάρτα τους. Κάθε φορά που πραγματοποιούν μια πληρωμή, η εφαρμογή εκφωνεί το ποσό της συναλλαγής, προτού οι χρήστες το επιβεβαιώσουν με τον μυστικό τους κωδικό.

Η Κάρτα Φωνητικών Πληρωμών της Thales λειτουργεί ως συνδεδεμένη συσκευή που λαμβάνει το ποσό από το τερματικό του σημείου πώλησης και το κοινοποιεί στην εφαρμογή μέσω Bluetooth.

Ο πελάτης μπορεί στη συνέχεια να ακούσει τις πληροφορίες, είτε μέσω του ηχείου του τηλεφώνου, είτε μέσω ακουστικών.

Αυτή η μοναδική στο είδος της λύση, πρόκειται να εφαρμοστεί σύντομα από πολλές τράπεζες που έχουν πειστεί για το όφελός της.

Πηγή: www.webworldnews.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή