Αφίσα της παράστασης σε ροζ ημιδιάφανο φόντο τρανς γυναίκα. Από πάνω της περνάει με μεγάλα γαλαζοπράσινα γράμματα η λέξη SNAP, δεξιά συντελεστές και πληροφορίες της παράστασης. Τα χρώματα της αφίσας: ροζ, κόκκινο, γαλαζοπράσινο.

Το Snap – Athens Queer Comedy Club έρχεται στο Athens Comedy Festival!

Μετά από δύο χρόνια γεμάτα με απανωτά sold out, βραδιές ανοιχτού μικροφώνου, πάρτι, workshops, συμμετοχές στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της πόλης, το αγαπημένο Variety Show της πόλης ανεβαίνει για πρώτη φορά στην σκηνή του 6ου Athens Comedy Festival! Αν μέχρι τώρα δεν έχετε δει το Snap, αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία να δείτε το show για το οποίο μιλά όλη η πόλη!

Παίζουν:

Χριστίνα Βούλγαρη

✣ Λάλα Κωλοπή

✣ Λευτέρης Κουλώνης

✣ Δήμητρα Θωμά

✣ Lucumaki

✣Σαββούλα Οικονόμου

INFO

📍 Μέρος: Ελληνικός Κόσμος – Αίθ. Ιφιγένεια 2, Ταύρος, Αττική

📆 Ημερομηνία: Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

⏰ Ώρα: 22.00

💰 Γενική είσοδος: 15€

🎫 Προπώληση: https://www.more.com/theater/athens-comedy-festival-2024/

❗❗Προσβασιμότητα: Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε αμαξίδια. Στον χώρο υπάρχει προσβάσιμη τουαλέτα. Στο πάρκινγκ υπάρχουν θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ.

Το Snap – Athens Queer Comedy Club είναι το πρώτο και μοναδικό Queer Comedy Club της πόλης, επαναπροσδιορίζοντας την κωμική σκηνή της Αθήνας και προσφέροντας έναν συμπεριληπτικό και φιλόξενο χώρο όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Οι παραστάσεις που οργανώνει το Snap είναι ένα μείγμα Stand Up Comedy, Cabaret και LGBT+ Party. Περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες αποτελούν τον πυρήνα του Snap, ενώ καλεσμένοι του είναι μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής κωμικής σκηνής.

👉 https://www.facebook.com/snap.aqcc/

👉 https://www.instagram.com/snap_aqcc

Ακολουθήστε τη  stand up comedian και διοργανώτρια του “Snap – Athens Queer Comedy Club” στα Social Media:

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή