Η Κατερίνα Βρανά μιλά στον Διονύση Ατζαράκη, ο οποίος βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό του και έχει κατεβάσει το τζάμι και τη μιλάει. Η Κατερίνα είναι στο δρόμο με το αμαξίδιό της.

Το viral βίντεο για τα ΑμεΑ με τον Διονύση Ατζαράκη και την Κατερίνα Βρανά

Καταγράφονται η άγνοια, οι προβληματικές συμπεριφορές, η αδιαφορία και η αδυναμία κατανόησης των προβλημάτων των ατόμων ΑμεΑ.

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Ατόμων με Αναπηρία ο Διονύσης Ατζαράκης και η Κατερίνα Βρανά δημιούργησαν ένα βίντεο που αναδεικνύει τα καθημερινά προβλήματα των αναπήρων και ιδιαίτερα των ατόμων που χρησιμοποιούν αμαξίδια.

«Τα άτομα με αναπηρία στην Ελλάδα περνάνε τέλεια» ονομάζεται το βίντεο των Βρανά και Ατζαράκη.

Στο εν λόγω βίντεο διάρκειας περίπου 3 λεπτών καταγράφονται η άγνοια, οι προβληματικές συμπεριφορές, η αδιαφορία και η αδυναμία κατανόησης των προβλημάτων των ατόμων ΑμεΑ.

Από το να κλείνει ένας οδηγός αυτοκινήτου μια ράμπα αναπήρων μέχρι έναν κουλουρά με κωμικοτραγική ενσυναίσθηση που αντιμετωπίζει τα ΑμεΑ ως «ήρωες» ή ως ανήμπορα, ξεδιπλώνονται παθογένειες χρόνων.

«Χρειαζόμαστε περισσότερες ράμπες για να μετακινούμαστε», τονίζει η Κατερίνα Βρανά σε κάποιο σημείο εκδηλώνοντας την οργή της για την κατάσταση στην Αθήνα.

Δείτε το βίντεο ⇓

Πηγή: www.theopinion.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή