ο Ιωάννης Γκαράνης, ο Σπύρος Νταντανίδης και ο Βαγγέλης Αυγουλάς

Στο πλαίσιο της προ μηνών επίσκεψης του Με Άλλα Μάτια στην Κομοτηνή, ο πρόεδρος της ΑΜΚΕ Βαγγέλης Αυγουλάς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο της πόλης, κ. Ιωάννη Γκαράνη, για την κοινωνική πολιτική που ακολουθεί ο Δήμος.

Ο κ. Γκαράνης ερωτήθηκε και για την τελευταία μεγάλη νίκη της πόλης του, η οποία βραβεύθηκε με το Ευρωπαϊκό Βραβείο Προσβασιμότητας. Την επιτυχία αυτή απέδωσε ο Δήμαρχος κυρίως στο σημαντικό έργο του Συλλόγου Ανάπηρων Ατόμων με Κινητικό Περιορισμό και Φίλων ν. Ροδόπης «ΠΕΡΠΑΤΩ», με τον εκπρόσωπο του οποίου, κ. Σπύρο Νταντανίδη, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του κ. Αυγουλά στο Δημαρχείο της Κομοτηνής.

Ο Δήμαρχος μίλησε επίσης για την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, με αξιοποίηση τόσο ευρωπαϊκών όσο και κρατικών κονδυλίων. Ένας βασικός στόχος για την περιοχή, όπως ανέφερε, αποτελεί η αποκέντρωση της κοινότητας Ρομά στον οικισμό Αλάν Κογιού, ένα έργο που μετρά πολλές δεκαετίες στα σκαριά και το οποίο υπολογίζεται να ολοκληρωθεί σε ορίζοντα πενταετίας σύμφωνα με όσα μοιράστηκε ο κ. Γκαράνης.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης με υποτίτλους στα ελληνικά:

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή