Αφίσα: Ο Ταφ Λάθος στη σκηνή τραγουδάει σε ασπρόμαυρη φωτογραφία. Αριστερά κείμενο: ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ 22 & 23 Απριλίου για την υποστήριξη του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Λογότυπα του Μιχάλης Κακογιάννης και των σπουδαίων events.

“Να ‘μαστε εκεί ως που να νυχτώσει
και σ’αυτό φώτα να λάμπεις για ένα απώτερο σκοπό”

Τα Σπουδαία Events” μετά από τα κατ’ εξακολούθηση sold outs, συνεχίζουν τις συναυλίες στο σκοτάδι και προσκαλούν αυτή την φορά έναν από τους κυριότερους εκφραστές και από τους πλέον πρωτοποριακούς εκπροσώπους την ελληνικής Hip Hop σκηνής, τον Ταφ Λάθος.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται στη σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης για μία ξεχωριστή συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την οικονομική υποστήριξη του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου.

Το μουσικό εύρος και η δύναμη των στίχων του Ταφ Λάθος σε συνδυασμό με την μαγική ατμόσφαιρα που προκαλείται στο σκοτάδι, θα δημιουργήσουν μία μουσική εμπειρία, η οποία θα συζητηθεί.

Facebook Event:
https://www.facebook.com/events/944389880649659

Λίγα λόγια για το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

Το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου είναι ένα σχολείο για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, όπως φάσμα του αυτισμού, νοητική υστέρηση, σύνδρομα και αναπηρίες. Σκοπός του είναι η ολόπλευρη ανάπτυξη των δυνατοτήτων των παιδιών αυτών και η κοινωνική τους ένταξη, μέσω καινοτόμων εκπαιδευτικών μεθόδων και προγραμμάτων.

Το σχολείο στελεχώνεται από εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής, θεραπευτές διαφόρων ειδικοτήτων και φροντιστές ατόμων με ειδικές ανάγκες. Δυστυχώς, αντιμετωπίζει σοβαρότατες και βασικότατες ελλείψεις, οι οποίες προκαλούν τεράστιες δυσκολίες στο έργο του.

Λίγα λόγια για τα “Σπουδαία Events”:

Τα “Σπουδαία Events” είναι μία ομάδα ανθρώπων που χρησιμοποιούν ως όχημα την τέχνη και τις εκδηλώσεις για να εξυπηρετήσουν την οικονομική και επικοινωνιακή προβολή σπουδαίων σκοπών.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιήσει 19 εκδηλώσεις στο σκοτάδι με τους Αλκίνοο Ιωαννίδη, Νατάσσα Μποφίλιου, Μαρία Παπαγεωργίου, Γιώργο Χατζηπαύλου, Chόres, Απόστολο Ρίζο, The Bad Poetry Social Club, Λόγος Τιμής, Γιάννη Χαρούλη, Πάνο Βλάχο, Κ. Βήτα, Γιάννη Κότσιρα, κ.ά. Η πλειοψηφία των συγκεκριμένων εκδηλώσεων έγιναν sold out σε λίγες μόνο ώρες και τα έσοδα τους υποστήριξαν περισσότερους από 14 οργανισμούς.

Ακολουθήστε τους ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις επόμενες δράσεις τους! https://linktr.ee/spoudaiaevents

Με μια ματιά:

Συναυλία: Συναυλία στο σκοτάδι με τον Ταφ Λάθος
Ημερομηνία: Δευτέρα 22 & Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Χώρος: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήρια:

ΑμεΑ / Άνεργοι / Φοιτητές / Μαθητές: 12€

Προπώληση: 14€

Ταμείο Εισόδου: 16€

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/mcf-synavlia-sto-skotadi-me-ton-taf-lathos
Οργάνωση Παραγωγής: Σπουδαία Events

Press & Info: info@spoudaia.gr

Ο Ταφ Λάθος στη σκηνή με το μικρόφωνο.

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή