Συνάντηση αδερφών παιδιών με αναπηρία (μπάνερ)

Έφτασε ο καιρός, για την πρώτη ομάδα αδελφών παιδιών με αναπηρία! Αν είσαι ενήλικος αδελφός ενός παιδιού, εφήβου ή νεαρού ενήλικα με αναπηρία, θα θέλαμε να σε προσκαλέσουμε στη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 18:00 – 20:30 σε χώρο με εύκολη πρόσβαση από μέσα συγκοινωνίας.

Η συνάντηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος ΠΡΟΝΟΗΣΕ+© (“ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ”) και απευθύνεται σε αδέλφια ατόμων που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.

Στη συνάντηση θα φροντίσουμε να παρευρεθούν κατά βάση νεαροί ενήλικοι (ή/και έφηβοι) άνδρες και γυναίκες, που έχουν αδέλφια με αναπηρία.

Δήλωση συμμετοχής.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, για άτομα που θέλουν να συμμετέχουν. Ο τόπος συνάντησης έχει καθοριστεί, σε κεντρικό σημείο στο κέντρο της Αθήνας, με εύκολη πρόσβαση από ΙΧ και μέσα μεταφοράς. Τα αδέλφια παιδιών με αναπηρία που δηλώνουν συμμετοχή θα λάβουν πρόσκληση και οδηγίες για την προσέλευση αναλυτικά, σε προσωπική επικοινωνία.

• Δηλώστε συμμετοχή σε αυτή τη συνάντηση, επικοινωνώντας με την ομάδα της νόησης τηλεφωνικά ή μέσω E-mail στα στοιχεία που βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/contact.

Αυτή είναι μία από τις συναντήσεις, που πραγματοποιούνται σε όλη την Αττική, με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα στους γονείς, τα αδέλφια, και άλλους συγγενείς των μαθητών, να περιγράψουν τις ανάγκες τους από τις υπηρεσίες που λαμβάνουν και να καθορίσουν τις ελλείψεις στις υπηρεσίες με βάση τις προσδοκίες τους. Η παρουσία σου κρίνεται απαραίτητη και θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων αυτής της σημαντικής για όλους έρευνας.

• Μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα “ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ” στην ιστοσελίδα: https://www.noesi.gr/pronoisekiesi/sinantisi-oikogeneias

• Εάν θέλετε να δηλώσετε ενδιαφέρον για να συμμετέχετε σε κάποια από τις επόμενες δράσεις του Προγράμματος, συμπληρώστε τη φόρμα (*) με τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

(*) Απευθείας σύνδεσμος:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSev3e0ASgLFrhnAaHduQxWHTD4_1O8JeWvcPicynqSRCptCZQ/viewform

• Επόμενες συναντήσεις έχουν ήδη ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα: https://www.noesi.gr/tonousou

Πηγή: Νόηση – Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση | Θεραπεία – Αποκατάσταση

Σχετικά με τον συντάκτη

Με Άλλα Μάτια
Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο