Αφίσα της εκδήλωσης: Στη μέση το μουσικό όργανο κρητική λύρα και αριστερά ο χάρτης με το σχήμα της Κρήτης. Kάτω δεξιά τα λογότυπα των: Σπουδαία events, Καρκινάκι, Σε Αναμονή. Κείμενο αφίσας: Σπουδαία Γεύμα Αγάπης με Κρητική Μουσική. 3.12.2023 ώρα 13:00. Τραγουδά ο Μάνος Πυροβολάκης για την ενίσχυση των οργανισμών «Καρκινάκι» και «Σε αναμονή». Αίθουσα δεξιώσεων «Γοργόνα» (Δωδεκανήσου 20 & Κύπρου 33, Νέα Χαλκηδόνα).

Σπουδαίο γεύμα αγάπης με τον Μάνο Πυροβολάκη για έναν σημαντικό σκοπό

📌 Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 | 13.00

Μουσική, φαγητό και χορός, σε μία εκδήλωση υποστήριξης των οργανισμών “Καρκινάκι” και “Σε αναμονή”.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στη γνωστή αίθουσα δεξιώσεων “Γοργόνα”, που μετράει 35 χρόνια λειτουργίας στη Νέα Χαλκηδόνα, θα λάβει χώρα ένα «Σπουδαίο Γεύμα Αγάπης». Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση και υποστήριξη των οργανισμών “Καρκινάκι” και “Σε αναμονή”.

Η σημαντική αυτή εκδήλωση θα “ντυθεί” μουσικά από τον γνωστό τραγουδιστή και λυράρη, Μάνο Πυροβολάκη. Μαζί του η λυράρισσα Στέλλα Κουκάκη.

🔷 Λίγα λόγια για τον οργανισμό “Σε αναμονή”:

Ο Οργανισμός «Σε Αναμονή» κλείνει φέτος 8 χρόνια λειτουργίας και χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά την στήριξή του κόσμου για να μπορέσει να συνεχίσει την προσπάθεια. Από το 2015 που ξεκίνησε τη δράση έχουν στηριχθεί περισσότεροι από 200.000 συμπολίτες μας, λαμβάνοντας καθημερινά κατά προσέγγιση περισσότερα από 2.000.000 προϊόντα & υπηρεσίες που είχαν μπει «σε αναμονή» από κάποιον άγνωστο φίλο. Οι πολίτες μπορούν μέσα από την προπληρωμή προϊόντων & υπηρεσιών σε συνεργαζόμενες με τον οργανισμό επιχειρήσεις, να υποστηρίξουν άνεργους / άπορους συνανθρώπους.

🔷 Λίγα λόγια για τον οργανισμό “Καρκινάκι”:

Το “Καρκινάκι” δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει το τεράστιο ενημερωτικό κενό που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα αναφορικά με τον παιδικό καρκίνο.

Αν και φτιάχτηκε με προσωπικό μεράκι και ενδιαφέρον, καθώς η ομάδα του οργανισμού έχει προσωπικά βιώματα στη συγκεκριμένη ασθένεια, σκοπός του οργανισμού είναι να εξελιχθεί στην κύρια «πύλη» που θα καλύπτει όποιον ενδιαφέρεται να μάθει τα πάντα για τον παιδικό καρκίνο.

❓ Πως μπορεί κάποιος να στηρίξει το γεύμα αγάπης;

👉 Με μία επίσκεψη στην TicketServices.gr, κλείστε τα εισιτήριά σας και καλέστε στο 210 2520909 για να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας.

Το ατομικό menu περιλαμβάνει:

Ορεκτικό: Τυροπιτάκι – Λουκάνικο – Σπανακοπιτάκι – Κεφτεδάκι (Επιλογή)
Αλοιφή: Τζατζίκι – Τυροκαυτερή (Επιλογή)
Σαλάτα: Μαρούλι – Λάχανο & Καρότο – Μοβ Λάχανο (Επιλογή)
Κυρίως πιάτο: Χοιρινό μπριζολάκι – Φιλέτο κοτόπουλο – Πατάτες φούρνου – Ρύζι με λαχανικά (Επιλογή)
Κρασιά & Αναψυκτικά: Απεριόριστα
Φρούτα εποχής

Πλησίον του χώρου βρίσκεται ιδιωτικό parking στην τιμή των 5€.

Με λίγα λόγια

Εκδήλωση: Σπουδαίο Γεύμα Αγάπης για την ενίσχυση των οργανισμών “Καρκινάκι” και “Σε αναμονή”
Ημερομηνία: Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023
Ώρα έναρξης: 13:00
Χώρος: Αίθουσα Δεξιώσεων “Γοργόνα” | Δωδεκανήσου 20 & Κύπρου 33, Νέα Χαλκηδόνα
Τιμές εισιτηρίων: 22€ Ενήλικες | 13€ Παιδιά
Online διάθεση εισιτηρίων: TicketServices.gr
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 2520909
Οργάνωση Παραγωγής: Σπουδαία Events
Press & Info: info@spoudaia.gr

⚠️ Προσοχή. Αφού κλείσετε τα εισιτήριά σας, θα πρέπει να καλέσετε άμεσα στην Αίθουσα Δεξιώσεων “Γοργόνα” στο 2102520909 για να πραγματοποιήσετε την κράτηση θέσης.

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή