• Αρχική
  • Κοινωνικά ΝΑΙ-Α
  • Σωματείο ΑΡΩΓΗ – Βίντεο για την Εκπαίδευση Εθελοντών-Συνοδών ατόμων με οπτική αναπηρία στις τεχνικές συνοδείας
Ομαδική φωτοογραφία από εθελοντές και εκπροσώπους του σωματείου Αρωγή τη μέρα του βίντεο
από Άλεξ Γεωργαντάς

Αξίζει να το δεις! Το 7 λεπτο video της ΑΡΩΓΗΣ που συμβάλει στο σημαντικό έργο του Δήμου Σύρου- Ερμούπολης για τον Προσβάσιμο Τουρισμό, αναρτήθηκε και προβάλλεται στο κανάλι του Δήμου στο YouTube Syros4seasons

Με φόντο το εξαιρετικής αρχιτεκτονικής Δημαρχιακό Μέγαρο και την Κεντρική Πλατεία της Ερμούπολης, γυρίστηκε το 7λεπτο video της ΑΡΩΓΗΣ, που αποτυπώνει με επίγειες και εναέριες λήψεις Drone, την εκπαίδευση Συριανών Εθελοντών και Εθελοντριών Συνοδών στις τεχνικές συνοδείας ατόμων με οπτική αναπηρία.

Το Δ.Σ. και όλα τα Μέλη της ΑΡΩΓΗΣ, ευχαριστούν θερμά και εγκάρδια τους Εθελοντές και τις Εθελόντριες που συμμετείχαν στη Δράση, όπως επίσης ευχαριστούν ιδιαιτέρως τον κ. Μάρκο Βουτσίνο για την εθελοντική του προσφορά και συνεργασία στη δημιουργία του video αλλά και το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης για την άψογη συνεργασία και υποστήριξη, καθώς το δυνατό μήνυμα ενσυναίσθησης και αλληλεγγύης που εκπέμφθηκε από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, αποτυπώθηκε και «ταξιδεύει» με ξεχωριστό, συμβολικό και ιδιαίτερο τρόπο.

Η ύπαρξη ομάδας εκπαιδευμένων εθελοντών συνοδών στη Σύρο, όπως επίσης και η παραχώρηση του video προς το Δήμο Σύρου Ερμούπολης, εκφράζουν τη σταθερή επιλογή και καλοπροαίρετη διάθεση της ΑΡΩΓΗΣ να ενθαρρύνει και να λειτουργεί υποστηρικτικά στη συστηματική προσπάθεια και τις ενέργειες που καταβάλλει ο Δήμος με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση των συνθηκών και έργων υποδομής που αφορούν στον προσβάσιμο τουρισμό στο νησί της Σύρου.

«Discover By Cane»

Παράλληλα, ενδυναμώνεται καθοριστικά το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντών Συνοδών ατόμων με οπτική αναπηρία με τίτλο«Discover By Cane» που έχει ήδη δημιουργήσει η ΑΡΩΓΗ, με στόχο την ταξιδιωτική εμπειρία, που με ανεξαρτησία και ισοτιμία μπορεί να απολαύσει κάθε άτομο με προβλήματα όρασης.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Σύρου – Ερμούπολης κ. Παναγιώτης Κουταβάς, σε σχετική του δήλωση, αναφέρει: «Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά και να σας γνωστοποιήσουμε την ανάρτηση του video που προβάλλει τις δράσεις σας, οι οποίες συνάδουν με το έργο του Δήμου μας για τον προσβάσιμο Τουρισμό, στο κανάλι μας στο Youtube Syros4seasons. Σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στις δραστηριότητες κινητοποίησης του Συλλόγου σας και ευχόμαστε να γίνεται ολοένα ευρύτερα γνωστό το έργο σας»

Στις προθέσεις της Αρωγής είναι- μελλοντικά- το video να εμπλουτιστεί και με ακουστική περιγραφή για τα άτομα με οπτική αναπηρία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη της ΑΡΩΓΗΣ, ευχαριστούν θερμά όλους τους φίλους και τις φίλες, τα Αρωγά Μέλη, τους Χορηγούς και τους Υποστηρικτές για την ενθάρρυνση της αδιάκοπης προσπάθειάς τους και σας εύχονται ολόψυχα, Καλό Καλοκαίρι με υγεία, αγάπη και χαμόγελα!

Δείτε το βίντεο ⇓

Πηγή: cyclades24.gr

Διαβάστε επίσης:

https://meallamatia.gr/anna-maria-foskolou-as-to-doume-ligo-allios/

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή