Ομαδική Φωτογραφία 9 ατόμων. Ο Κωνστνατίνος Βήτα με τους: Κωνσταντίνα Αλεξανδρίδου, Τζουλιάνα Μπούσι, Χρήστο Πανοηλία, Χάρη Ασλανίδη, Θοδωρή Παναγόπουλο και άλλους συντελεστές στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Ο Κ. Βήτα ήταν απολαυστικός την 📌 Τρίτη 26 Μαρτίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σε μία μυσταγωγική συναυλία στο σκοτάδι για την υποστήριξη της ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια”.

“Σπουδαία Events” έχοντας ως όραμα έναν καλύτερο κόσμο μέσω της τέχνης υποδέχθηκαν για πρώτη φορά την ηλεκτρονική μουσική στην επιτυχημένη σειρά sold out συναυλιών στο
σκοτάδι που πραγματοποιούν τα τελευταία δύο χρόνια. Ο μοναδικός μουσικός προσκάλεσε τα … τυχερά του αστέρια, στην πιο ξεχωριστή συναυλία του. Τα έσοδα της διατέθηκαν στην ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια”.

Στην αρχή της εκδήλωσης, η Κωνσταντίνα Αλεξανδρίδου και η Τζουλιάνα Μπούσι, είπαν στα παρευρισκόμενα άτομα λίγα λόγια για το “Με Άλλα Μάτια”:

Η ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια” ιδρύθηκε το 2018 από αυτοοργανωμένη ομάδα ανάπηρων ατόμων με όραμα την εξάλειψη της υποεκπροσώπησης των αναπήρων στον δημόσιο λόγο. Η δράση της επικεντρώνεται στη συμβουλευτική και σε εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με την αναπηρία, την προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη.

Οι ανάπηρες συνεργάτιδες της ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια” ευχαρίστησαν τους διοργανωτές της εκδήλωσης, καθώς και όλους τους συντελεστές και τους παρευρισκόμενους για την υποστήριξη του φορέα.

Η αφίσα της εκδήλωσης με τον Κωνσταντίνο Βήτα να παίζει κιθάρα και να έχει μικρόφωνο μπροστά του. Δεξιά και αριστερά πληροφορίες της παράστασης.

Λίγα λόγια για τα “Σπουδαία Events”

Τα “Σπουδαία Events” είναι μία ομάδα ανθρώπων που χρησιμοποιούν ως όχημα την τέχνη και τις εκδηλώσεις για να εξυπηρετήσουν την οικονομική και επικοινωνιακή προβολή σπουδαίων σκοπών.

Ακολουθήστε τους ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις επόμενες δράσεις τους! 

👉 spoudaia.gr

👉 Facebook

👉 Instagram 

Συντελεστές:

⏺ Βάϊος Μαχμουντές: Synthesizer

⏺ Γιάννης Λαμπρόπουλος: Διεύθυνση ηχοληψίας / Υπεύθυνος διαχείρισης ηχητικού υλικού και hardware συστημάτων

⏺ Οργάνωση Παραγωγής: Σπουδαία Events

⏺ Επιμέλεια Παραγωγής: Menta Art Productions And Management

Η Κωνσταντίνα Αλεξανδρίδου και η Τζουλιάνα Μπούσι ως εκπρόσωποι του Με Άλλα Μάτια

Ο Κωνσταντίνος Βήτα με τον Χάρη Ασλανίδη, χρήστη αναπηρικού αμαξιδίου

Ομαδική Φωτογραφία (6 άτομα) της ομάδας των Σπουδαίων Events

 

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή