• Αρχική
  • Εκλογές
  • Σαράντη Κατερίνα | Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου με την παράταξη “Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο”

Σαράντη Κατερίνα, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου με την παράταξη “Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο” με Υποψήφια Περιφερειάρχη την Χρύσα Καραγιάννη

Κατεβαίνω υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στη περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τη παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες» & τη Χρύσα Καραγιάννη στην Π.Ε Ρόδου.

▶ Διεκδικώ να εφαρμόσω στο περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου τη φράση «Τίποτα για εμάς χωρίς εμάς».

▶ Ως νησιώτισσα εκ γενετής ανάπηρη θα αγωνιστώ για ένα κόσμο αληθινά συμπεριληπτικό που αναγνωρίζει και σέβεται την ανθρώπινη ποικιλότητα, μάχεται για ισονομία και εφαρμόζει μηδενική ανοχή στις διακρίσεις.

▶ Δίχως να σημαίνει ότι δεν με κινητοποιεί, οποιοδήποτε ζήτημα αντιμετωπίζουν τα νησιά μας, όπως ο υπερτουρισμός, το χωροταξικό και ο δρόμος προς την αειφόρο ανάπτυξη.

Η Κατερίνα Σαράντη είναι ροδίτισσα ανάπηρη γυναίκα πολύ-πρωταθλήτρια.

Εγκαταστάθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης για σπουδές και παραθλητισμό. Σπουδάζοντας Ιατρική αντιλήφθηκε την άγνοια του Ελληνικού πανεπιστημίου για την αναπηρία. Μετακομίζει στην Αθήνα, εμβαθύνει στην αναπηρίας και χειραφετείται. Συμμετείχε στην εθνική ομάδα παρα-ξιφασκίας , έκανε παρα-κωπηλασία, , σύγχρονο χορό στη Δαγίπολη, ακτιβισμό στην ομάδα αναπήρων Μηδενική Ανοχή και τη Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών. Σπούδασε φωτογραφία. Έκανε παραποδηλασία και στίβο. Το 2022 μπαίνει στην Εθνική παρατριάθλου, φέροντας δύο χάλκινα μετάλλια εκτός συνόρων.

Προτάθηκε για τη καλύτερη ευρωπαία γυναίκα παρατριαθλήτρια . Βρίσκεται στη 14η θέση παγκοσμίως. Τώρα προπονείται και εργάζεται στη Ρόδο.

 

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή