Ο Γιώργος Σαλονικιός τρέχει με τον Γιώργο Διαλεκτάκη που βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο

Διαλεκτάκης και Σαλονικιός διέπρεψαν στον 24ωρο αγώνα της Σπάρτης που γίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά καταρρίπτοντας και επίσημα την παγκόσμια επίδοση στα 50χλμ με αμαξίδιο.

(όχι ρεκόρ Guinness)

Υπερμαραθώνιος

Πιο συγκεκριμένα, αυτοί οι δύο “κουζουλοί” Γιώργηδες όπως τους αποκαλούσαν οι Σπαρτιάτες δρομείς που διοργανώνουν τον αγώνα από την ώρα που τους είπαν την ιδέα τους.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην πόλη της Σπάρτης που τείνει να γίνει το κέντρο υπεραποστασεων του κόσμου διεξήχθη ένας τριπλός αγώνας υπεραποστασης 6ωρο,12ωρο και 24ωρο.. με συμμετοχές από διακεκριμένους ουλτράδες από όλο τον κόσμο, σε αυτό δε θα μπορούσε να λείπει και ο δικός μας ουλτράς ο Γιώργος Σαλονικιός ο οποίος δεν πήγε μόνος του επέλεξε κάτι διαφορετικό, ταξίδεψε με το φίλο του Γιώργο Διαλεκτάκη ο οποίος κάθεται σε αναπηρικό αμαξιδιο να συμμετέχουν και να τρέξουν παρέα όλο το 24ωρο…

Αποτέλεσμα όλου αυτού του 24ωρου αγώνα με αμαξίδιο (συμβατικό και όχι αγωνιστικό παρακαλώ) σπρώχνοντας ο ένας τον άλλο κατάφεραν να καταρρίψουν κατά 18 ολόκληρα λεπτά την προηγούμενη επίσημη παγκόσμια επίδοση στα 50χλμ με αμαξίδιο..και να συνεχίσουν με το ίδιο αμαξίδιο για άλλα 50χλμ σύνολο 100χλμ.

Αυτό το εγχείρημα έγινε από αυτούς τους δύο νέους για πρώτη φορά σε αγώνα υπερμαραθωνιου στη χώρα μας επίσημα.

Το πιο σημαντικό που προσπάθησαν να δείξουν οι δύο τους όσο έτρεχαν πλάι τους όλα τα μικρά παιδιά της Σπάρτης για 1000μ και σε όσους τους παρακολούθησαν είναι ότι μπορούν να γίνουν όλα πραγματικότητα και ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΥΓ. Θα υπήρχε καλύτερο αποτέλεσμα συνολικά στο 24ωρο αγώνα, δηλαδή θα μπορούσαν να καταρρίψουν και άλλα δύο ρεκόρ αλλά λόγω του κακού οδοστρώματος και της καταπόνησης του αμαξιδιου αποφάσισαν να το διασκεδάσουν και να τερματίσουν πάντα χαμογελαστοί.

Πηγή: www.rethemnosnews.gr

 

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή