Δύο στιγμιότυπα από την εκπομπή στο ένα η Βίκυ Καλοφωτιά με τη Ζωή Γερουλάνου και στο άλλο ο Βαγγέλης Αυγουλάς με τη Τζουλιάνα Μπούση

Η Βίκυ Καλοφωτιά είναι δημοσιογράφος και δημιουργός της ιστοσελίδας www.vickysmagazine.com

Έχει εργαστεί σε ποικίλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας , υπογράφοντας συνεντεύξεις και άρθρα με έμφαση σε θέματα κοινωνίας στο ελεύθερο και διεθνές ρεπορτάζ. Σκοπός της είναι να ταξιδεύουν παντού μέσα από την πένα της και να καταγράφει με την κάμερα ανθρώπινες ιστορίες που εμπνέουν και κινητοποιούν. Με ανθρώπους που εμπνέουν και κινητοποιούν λοιπόν αποφασίζει να εγκαινιάσει το κανάλι της στο YouTube και την εκπομπή της Ready 2 REC.

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς, δικηγόρος και πρόεδρος της ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια”, η Τζουλιάνα Μπούσι, φιλόλογος και χειρίστρια σκύλου οδηγού και η πρόεδρος του κέντρου ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ συναντιούνται και απαντούν στις ερωτήσεις της Β. Καλοφωτιά για την προσβασιμότητα, την καθημερινότητα ατόμου με οπτική αναπηρία, τη χρησιμότητα ενός σκύλου οδηγού και την σημαντικότητα της εκπαίδευσής του αλλά και για τη πρώτη πανελλαδικά δικαστική απόφαση σε βάρους οδηγού ταξί που αρνήθηκε να επιβιβάσει τον σκύλο οδηγό της Τζουλιάνας.

Για περισσότερα δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω εδώ 👇

Βίκυ Καλοφωτιά, Ζωή Γερουλάνου, Γιώργος Γερουλάνος, Βαγγέλης Αυγουλάς, Τζουλιάνα Μπούση

Σχετικά με τον συντάκτη

Φιλόλογος, Μουσικός

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή