Στο τέλος του τουρνουά η ομάδα ανδρών σηκώνει το κύπελλο

Κορυφαίοι σκόρερ του τουρνουά οι Χατζηπάντου και Άγκο

«Έκλεψαν την παράσταση» αλλά και τους… τίτλους, σε ομαδικό αλλά και ατομικό επίπεδο, οι εθνικές μας ομάδες γκόλμπολ στην Αλεξάνδρεια. Κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, την ίδια στιγμή που οι Θανάσης Χατζηπάντου και Βασιλική Άγκο αναδείχθηκαν και πρώτοι σκόρερ του διεθνούς τουρνουά Egyptian Pyramids International Championships.

Η εθνική μας ομάδα των γυναικών, αν και βρέθηκε να χάνει με 1-2 και 3-4, κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση του τουρνουά. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο πλευρό του οποίου βρίσκεται ο όμιλος ΥΓΕΙΑ, στον τελικό της διοργάνωσης επικράτησε 5-4 του αντίστοιχου της Αιγύπτου και κατέκτησε αήττητο το χρυσό μετάλλιο.

Όσον αφορά στην εθνική ανδρών, με οκτώ σερί νίκες, συμπεριλαμβανομένης κι αυτής του τελικού απέναντι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αιγύπτου (4-0), κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο του τουρνουά. Η ομάδα του Αντώνη Ανάστου, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, κατάφερε στον τελικό να επικρατήσει για τρίτη συνεχή φορά της οικοδέσποινας Αιγύπτου και να φτάσει πανηγυρικά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Σε επίπεδο διαιτησίας, ο Αντώνιος Χριστόδουλος, πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις στη σχολή που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των αγώνων και πλέον θα εκπροσωπεί την Ελλάδα σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις (Παραολυμπιακούς, Παγκόσμια κ.ο.κ.).

Στο τέλος του τουρνουά η ομάδα γυναικών σηκώνει το κύπελλο

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή