Μπάνερ του διαγωνισμού γράφει: μπείτε στον διαγωνισμό και κερδίστε 3 αντίτυπα σε πρωτότυπη έκδοση, 3 αντίτυπα σε Braille έκδοση, 3 σημειωματάρια σε συλλεκτική παιδική / εφηβική έκδοση. Από αριστερά προς τα δεξιά έχει ρο βιβλίο ποιητικής συλλογής και τα σημειωματάρια

Κλήρωση πρώτης ποιητικής συλλογής με προσβασιμότητα

Τη συγγραφέα της ποιητικής συλλογής “Εκ Βακχείας Μονογένεση” Σοφία Δευτερίγου, φιλοξενήσαμε σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη (διαβάστε εδώ) και έχουμε τη χαρά να προτείνουμε και να κληρώνουμε την πρώτη ποιητική συλλογή με προσβασιμότητα, σε τρεις διαφορετικές και σπάνιες εκδόσεις.  3 αντίτυπα πρωτότυπης έκδοσης (εκδόσεις Βακχικόν)  3 αντίτυπα Braille έκδοσης (Φάρος Τυφλών Ελλάδος),   3 αντίτυπα παιδικής έκδοσης σε συλλεκτικά σημειωματάρια (εκδόσεις Φεγγίτης).

Μπείτε στον διαγωνισμό του Updatetimes.gr και διεκδικήστε την έκδοση που επιθυμείτε. Άλλωστε ένα βιβλίο είναι πάντοτε ένα καλό δώρο, πόσο μάλλον ένα βιβλίο που ακολούθησε πρωτοπόρα βήματα προσβασιμότητας κι απευθύνεται σε Όλους!

Το μπάνερ του διαγωνισμού: giveaway Το site update times και οι εκδόσεις Βακχικόν, κληρώνουν αντίτυπα της πρώτης ελληνικής ποιητικής συλλογής με προσβασιμότητα “Εκ Βακχείας Μονογένεση” της Σοφία Δευτερίγου. Μπείτε στον διαγωνισμό και κερδίστε 3 αντίτυπα σε πρωτότυπη έκδοση, 3 αντίτυπα σε Braille έκδοση, 3 σημειωματάρια σε συλλεκτική παιδική / εφηβική έκδοση. Από αριστερά προς τα δεξιά έχει ρο βιβλίο ποιητικής συλλογής και τα σημειωματάρια. Στο κάτω μέλος τα λογότυπα τις ιστοσελίδας και των εκδόσεων.

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό:

email στο updatetimes2023@gmail.com με θέμα: Διαγωνισμός βιβλίου και την έκδοση που θέλετε πχ

  • Διαγωνισμός βιβλίου πρωτότυπη έκδοση
  • Διαγωνισμός βιβλίου braille έκδοση
  • Διαγωνισμός βιβλίου παιδική έκδοση

📅 Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει δέκα μέρες από την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2023 έως 10 Νοεμβρίου 2023 και η ανακοίνωση των τυχερών θα γίνει στα email τους.

❗️Προτεραιότητα θα δοθεί στις αποστολές που αφορούν την braille έκδοση.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου 2023 21:00 και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email για την αποστολή των αντιτύπων στη διεύθυνσή τους. (Ο διαγωνισμός αφορά όλη την Ελλάδα.)

Πηγή: www.updatetimes.gr

Δείτε επίσης:

Η ποιητική συλλογή “Εκ Βακχείας Μονογένεση” της Σοφίας Δευτερίγου στη νοηματική γλώσσα

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή