• Αρχική
  • Ανακοινώσεις – Προσκλήσεις
  • Πρόσκληση της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών και του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών ενόψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Λευκού Μπαστουνιού
Δύο άτομα από τη μέση και κάτω. Το ένα κρατάει λευκό μπαστούνι. Από πάνω τους μπανεράκι με τις πληροφορίες της εκδήλωσης.

Παγκόσμιας Ημέρας του Λευκού Μπαστουνιού 15 Οκτωβρίου

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών (Π.Σ.Τ) και η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών (Ε.Ο.Τ.), ενόψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Λευκού Μπαστουνιού (15 Οκτωβρίου), σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στη βιωματική δράση που θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στην πλατεία Συντάγματος, στην έξοδο του μετρό.

Συγκεκριμένα, η δράση θα περιλαμβάνει διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων, για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, από τα ίδια τα άτομα με οπτική αναπηρία- μέλη του Συνδέσμου (Π.Σ.Τ) και της Ομοσπονδίας (Ε.Ο.Τ.) και την υπηρεσία Κινητικότητας- Προσανατολισμού και Δεξιοτήτων Καθημερινής Διαβίωσης του Π.Σ.Τ, 9.00- 11.00 π.μ.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί από δύο ομάδες χρηστών, βιωματική περιήγηση, αφενός στον πεζόδρομο της Ερμού και αφετέρου στην οδό Πανεπιστημίου, στον Μεγάλο Περίπατο, για να διαπιστώσουμε από κοινού, την αποτελεσματικότητα των μέτρων προσβασιμότητας, στα δύο αυτά κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας, που παρουσιάζουν μεγάλη επισκεψιμότητα.

Η παραπάνω δράση θα πραγματοποιηθεί 11.00- 13.00 μ.μ.

Η παρουσία σας πέραν του ότι κρίνεται απαραίτητη θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Με εκτίμηση

Για το Γ.Σ. της Ε.Ο.Τ.

Ο Πρόεδρος: Νικόλαος Γιαλλούρης

Η Γενική Γραμματέας: Παρασκευή Τσαβαλιά

Για το Δ.Σ. του Π.Σ.Τ.

Ο Πρόεδρος: Δημήτριος Σηφάκης

Η Γενική Γραμματέας:  Θεοδώρα Φαρδέλα

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή