Μπάνερ Πρόσκλησης με άτομο με οπτική αναπηρία που περπατάει πάνω στον οδηγό όδευσης τυφλών

Πολιτική Επικοινωνία και Άτομα με Οπτική Αναπηρία

Η παρούσα έρευνα πραγματοποιείται στο πλαίσιο διδακτορικής διατριβής στο επιστημονικό πεδίο της πολιτικής και αθλητικής επικοινωνίας και απευθύνεται σε άτομα με οπτική αναπηρία.

Στόχος της έρευνας είναι να αναδείξει το πολιτικό ενδιαφέρον, την επιθυμία πολιτικής εμπλοκής και την εμπιστοσύνη των ερωτώμενων σε βασικούς θεσμούς και φορείς που συνδέονται με την πολιτική, τον αθλητισμό και την ενημέρωση.

Επιπλέον στοχεύει στην ανάδειξη των μέσων, των εμποδίων αλλά και των προσδοκιών των συμμετεχόντων στην διαδικασία της πολιτικής επικοινωνίας.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Αλέξανδρος Βρης

Υποψήφιος Διδάκτορας Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Θα ήταν σημαντική η συνεισφορά σας στην επιστημονική έρευνα, μέσω της απάντησή σας στο ερωτηματολόγιο: 👉 https://forms.gle/7FixngJogYn6sj8L6

Συνοπτική Παρουσίαση Έρευνας:

Τίτλος: Πολιτική Επικοινωνία και άτομα με οπτική αναπηρία στην Ελλάδα

Τμήμα – Πανεπιστήμιο: Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού – Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (https://sportmanagement.uop.gr/index.php/el/)

Ερευνητής: Βρης Αλέξανδρος (ΑΜ: 6062201899003) [τηλ: 6945032023]

Επιβλέπουσα Καθηγήτρια: Αντωνοπούλου Παναγιώτα (https://sportmanagement.uop.gr/index.php/el/antonopoulou)

Έρευνα:

Η διδακτορική διατριβή εντάσσεται στο επιστημονικό πεδίο της «Πολιτικής επικοινωνίας» και εστιάζει στα άτομα με οπτική αναπηρία.

Σκοπός της είναι να αποτυπώσει το πολιτικό ενδιαφέρον των ατόμων με οπτική αναπηρία, την επιθυμία πολιτικής τους εμπλοκής και την εμπιστοσύνη τους σε βασικούς θεσμούς και φορείς που συνδέονται με την πολιτική, και την ενημέρωση. Επιπλέον στοχεύει στην ανάδειξη των μέσων, των εμποδίων αλλά και των προσδοκιών των συμμετεχόντων στην διαδικασία της πολιτικής επικοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό έχει συνταχθεί ερωτηματολόγιο προκειμένου στο πρώτο αυτό στάδιο της έρευνας να αποτυπωθεί η στάση των ατόμων με οπτική αναπηρία.

Σε δεύτερο στάδιο, οι απαντήσεις που θα προκύψουν θα χρησιμοποιηθούν για αντίστοιχη έρευνα που θα απευθύνεται σε πολιτικά κόμματα, πολιτικούς του Ελληνικού Κοινοβουλίου, και στελέχη επικοινωνίας.

Προβολή έρευνας:

Εκτός της διδακτορικής διατριβής, τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου, θα παρουσιαστούν στο συνέδριο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο τέλος Μαρτίου.

Συνέδριο: https://contoda.uop.gr/

Ερευνητής:

Ονομάζομαι Βρης Αλέξανδρος, με σπουδές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, και μεταπτυχιακές σπουδές στο πρόγραμμα ΜΒΑ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Παράλληλα έχω ολοκληρώσει σπουδές Δημοσιογραφίας στο «Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας».

Σήμερα είμαι υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

 

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή