Νεαρός άνδρας κρατάει λευκό μπαστούνι και το κινητό του απέναντι από το στόμα του σαν να στέλνει φωνητική υπαγόρευση. Αριστερά από τη φωτογραφία κείμενο "Our team of web accessibility professionals helps organizations build accessible and truly usable digital experiences"

Προσβάσιμο Ψηφιακό Περιβάλλον

Στην εταιρεία theUXProdigy η οποία εξειδικεύεται στην εμπειρία χρήστη και την ψηφιακή προσβασιμότητα έχουμε ως αποστολή έναν καλύτερο και πιο προσβάσιμο ψηφιακό κόσμο.

Γι’ αυτό απαιτούνται διάφορες δράσεις και φυσικά η κινητοποίηση και ενσωμάτωση των ανθρώπων με αναπηρία στη διαδικασία σχεδίασης και αξιολόγησης ψηφιακών συστημάτων, πλατφορμών, site, εφαρμογών mobile και web. Για το λόγο αυτό έχουμε φτιάξει μια κοινότητα χρηστών με αναπηρία όπου εθελοντικά ο κάθε ένας μπορεί να συμμετέχει σε διάφορες έρευνες που κάνουμε κατά καιρούς για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Οι έρευνες που κάνουμε συνήθως πραγματοποιούνται μέσω internet με χρήση κινητών ή κάποιου υπολογιστή έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο για τον οποιοδήποτε να συμμετέχει από οπουδήποτε βρίσκεται. Έχουμε φτιάξει μια ειδική σελίδα όπου όποιος θέλει μπορεί να γραφτεί σε αυτήν την κοινότητα και εκεί παρέχονται και οι βασικές πληροφορίες για το πως λειτουργεί αυτή η πρωτοβουλία.

Μαζί σχεδιάζουμε ένα ψηφιακό περιβάλλον προσβάσιμο απ’ όλους

Δημιουργούμε μια ενεργή κοινότητα ανθρώπων με αναπηρία για να μοιραζόμαστε ιδέες και εμπειρίες σχετικά με τα ψηφιακά προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Έλα να σχεδιάσουμε μαζί ένα ψηφιακό περιβάλλον προσβάσιμο απ’ όλους. Χρειαζόμαστε απλά τη συμμετοχή σου στις μελέτες.

Πώς μπορείς να συμμετέχεις;

👉 Γίνεσαι μέλος
Συμπληρώνεις τη σύντομη φόρμα στο τέλος της σελίδας μας. Μετά θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου για να σου κάνουμε μερικές απλές ερωτήσεις κι έτσι να καταλάβουμε το προφίλ και τις ανάγκες σου.

🔻Σε προσκαλούμε

Κατά καιρούς θα σου στέλνουμε προσκλήσεις με email για τη συμμετοχή σου στις μελέτες μας. Δεν απαιτείται κάποια τεχνική γνώση ή προηγούμενη εμπειρία. Θέλουμε μόνο να μοιραστείς μαζί μας τις απόψεις, τις ιδέες και τα συναισθήματά σου για το ψηφιακό προϊόν που μελετάμε.

🔻 Συμμετέχεις

Αφού απαντήσεις στην πρόσκληση για τη μελέτη, εμείς θα σου δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι γι’ αυτή: τι είναι, πόσο κρατάει, πού θα γίνει, τι θα πρέπει να κάνεις. Εσύ αρκεί απλά να μας αφιερώσεις περίπου 45 λεπτά.

🔻 Τι κερδίζεις εσύ;

Συμβάλλεις ενεργά και ουσιαστικά στη δημιουργία πιο εύχρηστων και προσβάσιμων ψηφιακών προϊόντων (websites, applications, κ.λπ.) που θα κάνουν τη ζωή όλων μας πιο εύκολη και λειτουργική. Ακόμα, ανάλογα με τη μελέτη, μπορεί να κερδίσεις και μια μικρή αμοιβή για τη συμμετοχή σου.

Φυσικά, αυτό που θα κερδίζεις κάθε φορά είναι πολλές διαδικτυακές αγκαλιές από την ομάδα μας!

Οι καλύτερες εμπειρίες δεν προκύπτουν έτσι απλά. Δημιουργούνται ομαδικά.

Συνδεθείτε εδώ ⇔ www.theuxprodigy.com/accessibility-panel 

❗ Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στο email info@theuxprodigy.com και θα λάβετε απάντηση εντός 48 ωρών.

Για να κάνουμε πιο προσβάσιμα τα ψηφιακά συστήματα και εφαρμογές χρειαζόμαστε τη συμμετοχή σας!

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή