Το λογότυπο των cool crips που είναι το πρόβατο με αναπηρία (δεν έχει ένα πόδι) φοράει γυαλιά και σκουλαρίκι και για την αφίσα του πάρτι κρατάει και ένα cocktail

Οι Cool Crips αφήνουν λίγο στην άκρη τα κινητά και τα memes και σας προσκαλούν στο πρώτο τους event που δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο πέρα από ένα κουλ πάρτι για όλους/ες/α.

Το Break the Bar-riers Party με την υποστήριξη του This is Athens City Festival, τη μεγάλη γιορτή τη πόλης από το Δήμο Αθηναίων!!!

Ώπα κάτσε. Τι είναι Cool Crips;

Οι Cool Crips είναι δύο νέοι ανάπηροι τύποι που φτιάξανε μια σελίδα η οποία προσπαθεί να καλύψει το κενό της αναπαράστασης των αναπήρων στην κοινωνία και στα media, μέσα από memes, κακά και ενίοτε μέτρια αστεία και κοινωνιολογικές θεωρίες σε πιο απλή γραφή.

👉 Δείτε Facebook: Η αναπηρία είναι κουλ

👉 κι Instagram: Cool Crips

Και γιατί κάνουν πάρτι κι όχι μια ενημερωτική εκδήλωση από αυτές που μας συγκινούν κιόλας;

Πρώτον, γιατί τα πάρτι έχουν πλάκα!

Και δεύτερον, γιατί η νυχτερινή διασκέδαση είναι μια υπαρκτή ανάγκη που δυστυχώς τα ανάπηρα άτομα δύσκολα μπορούν να ικανοποιήσουν λόγω των εμποδίων που βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους. Είτε αυτά λέγονται μη προσβάσιμα ΜΜΜ, είτε λέγονται σκάλες, είτε λέγονται μη φιλικές συμπεριφορές.

Όχι λοιπόν στην συγκίνηση, ναι στην συμπερίληψη!

Ενδιαφέρον! Πώς όμως λύνει το Break the Bar-riers το πρόβλημα;

Κάνοντας αυτό ακριβώς που λέει και το όνομα του. Ελαχιστοποιώντας τα εμπόδια!

Αναλυτικά:

  • Κοντινή απόσταση από μετρό (Κεραμεικός) και ηλεκτρικό (Πετράλωνα)
  • Θέσεις πάρκινγκ και προσβάσιμη διαδρομή μέχρι τον χώρο
  • Μεγάλος, επίπεδος και χωρίς σκαλιά χώρος
  • 2 αναπηρικές τουαλέτες
  • Προσωπικό που γνωρίζει την ελληνική νοηματική γλώσσα
  • Κατάλογος στο μπαρ για τυφλά άτομα
  • Ηχομονωτικά ακουστικά, safe space και διαθέσιμο προσωπικό για αυτιστικά άτομα
  • Και φυσικά… ευχάριστα vibes!

Άρα είναι ένα πάρτι μόνο για ανάπηρα άτομα;

Πλάκα θα είχε αλλά ΟΧΙ! Είναι ένα πάρτι για ΟΛΕΣ/ΟΥΣ/Α! Φιλικό προς κάθε σώμα, χρώμα, φύλο, καταγωγή!

Θα έχει και μουσική έτσι;

Εννοείται! Η Ηλέκτρα Γιαννάκη (DJ Anti-Tragedy) και η Αρετή Καραφουλίδου θα μας ξεσηκώσουν (pun intended) με dance mainstream ξένους και ελληνικούς ήχους από τα 90s μέχρι το σήμερα με την απαραίτητη δόση τρασίλας και μια επίγευση… Eurovision!!!

Τέλεια! Ραντεβού πότε και πού;

Ραντεβού την Παρασκευή 13 Μαΐου (για το γούρι) στις 21:00 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, Εχελιδών και Πειραιώς 144, Αθήνα!! Support 10€ με ποτάκι.

Με την υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, που εστιάζει στην ενεργή προώθηση της πολυμορφίας και της συμπερίληψης, στοχεύοντας σε ένα μέλλον χωρίς διακρίσεις!

Υ.Γ. Αφού τσεκάρετε τις υποδομές προσβασιμότητας του Break the Bar-riers Party, πείτε μας και τις δικές σας προτάσεις για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και προσβάσιμοι!


❗️❗️ Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε κάνει συμφωνία με εταιρεία ταξί για χρήστες/ριες αμαξιδιου (τα γνωστά λευκά ταξί) ώστε να παρέχει μία έκπτωση της τάξης του 30% στην διαδρομή προς και από το Σεράφειο για το Break the Bar-riers Party.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ: 697755588
Ιστοσελίδα: http://www.amea.taxi/

Θα σας παρακαλούσαμε σε περίπτωση που χρειάζεστε το συγκεκριμένο είδος μετακίνησης να το κανονίσετε το συντομότερο δυνατό και να μας ενημερώσετε έτσι ώστε να έχουμε μια εικόνα και να προσπαθήσουμε να χρηματοδοτήσουμε κι εμείς την υπηρεσία αυτή με σκοπό ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση.

Επίσης από την στιγμή που μιλάμε για βανάκια που χωράνε περίπου 3 αμαξίδια θα μπορούσατε να μοιραστείτε την διαδρομή. Μπορείτε λοιπόν να σχολιάσετε στην παρακάτω δημοσίευση 👇 μήπως βρείτε κι άλλα ανάπηρα άτομα στην περιοχή σας που θα ήθελαν να μοιραστούν το κόστος.

Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας έχουμε μαζί μας την Παρασκευή χωρίς εμπόδια 🖤🐑

Η αφίσα του πάρτι με το λογότυπο των cool crips που είναι το πρόβατο με αναπηρία (δεν έχει ένα πόδι) φοράει γυαλιά και σκουλαρίκι και για την αφίσα του πάρτι κρατάει και ένα cocktail. Αναγραμμένες πληροφορίες εκδήλωσης.

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή