Μπάνερ με το κεντρικό κομμάτι της αφίσας όπου αναγράφεται στο κέντρο 5th I.D.F.D. International Dance Festival Disability, ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 03 04 05 JUNE /ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΜΟΥΖΑΚΙ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ. Ακολουθεί το λογότυπο Δρυάδες εν Πλω και αριστερά από τις πληροφορίες ένα σκίτσο χορευτή σε διάφορα χρώματα.

✥ 5th International Dance Festival Disability

Η Καλλιτεχνική Εταιρεία «Δρυάδες εν Πλω» σας προσκαλεί στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD (5th International Dance Festival Disability), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3-5 Ιουνίου 2022 στην Καρδίτσα, στη Λίμνη Πλαστήρα και το Μουζάκι. Μεικτές ομάδες χορού και καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιείται δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά, με ζωντανή μετάδοση των παραστάσεων της Παρασκευής και του Σαββάτου στο site της Ομάδας.

Παρουσιαστής της διεθνούς εκδήλωσης θα είναι ο Πρόεδρος της ΑΜΚΕ Με Άλλα Μάτια, Βαγγέλης Αυγουλάς, μαζί με τη φιλόλογο Κατερίνα Σταθοπούλου και την Ευαγγελία Καραγιάννη, μέλος της οργανωτικής επιτροπής.

Το 5ο IDFD υλοποιείται φέτος υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, καθώς και την αιγίδα και οικονομική υποστήριξη της Ε.Σ.Α.μεΑ, της ΠΕΔ Θεσσαλίας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας, του Δήμου Μουζακίου, του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ:

Παρασκευή 3/6/2022, 6.00μ.μ.: επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ και του διαγωνιστικού μέρους με χορευτικές εμφανίσεις από ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, με ζωντανή συμμετοχή ή με συμμετοχή μέσω live streaming ή video, στο Νέο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου. Είσοδος ελεύθερη.

• Σάββατο 4/6/2022, 12.00μ.μ.: Workshop με τίτλο ”Model of Inclusive Dance Author Lesson” από την Ann Ghviniashvili, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας. Συμμετοχή ελεύθερη έπειτα από σχετική δήλωση.

Σάββατο 4/6/2022, 6.00μ.μ.: χορευτικές παραστάσεις, συνέχεια του διαγωνιστικού μέρους του Φεστιβάλ, από ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας.

Κυριακή 5/6/2022, 10.00π.μ.: Workshop με τίτλο ”Η χρήση της μουσικής ως μέσο έκφρασης και δημιουργίας στη Μουσικοθεραπεία” από τον Αποστόλη Λάσχο, στον Βοτανικό Κήπο Λίμνης Πλαστήρα, Νεοχώρι. Συμμετοχή ελεύθερη έπειτα από σχετική δήλωση.

Κυριακή 5/6/2022, 12.00μ.μ.: τελετή λήξης του Φεστιβάλ με απονομή των βραβείων στις ομάδες στον Βοτανικό Κήπο Λίμνης Πλαστήρα, Νεοχώρι). Είσοδος Ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Δρυάδων Εν Πλω , τη σελίδα Χορός – Αναπηρία στο Facebook  ή το event της εκδήλωσης στο facebook.

 Η Αφίσα του φεστιβάλ. Αριστερά βλέπουμε το σκίτσο ενός χορευτή με πολλά χρώματα. Από πάνω από τον χορευτή αναγράφεται το πρόγραμμα. Στο κέντρο αναγράφεται 5th I.D.F.D. International Dance Festival Disability, ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 03 04 05 JUNE /ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΜΟΥΖΑΚΙ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ. Ακολουθούν: το λογότυπο Δρυάδες εν Πλω και οι υποστηρικτές της εκδήλωσης.

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

One comment for “Πρόσκληση στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD στις 3-5 Ιουνίου στην Καρδίτσα

  • Εκ μερους της Διοργανωτικης επιτροπης 5IDFD Μαρια Καραπαναγιωτη λέει:

    Μεγάλη χαρά κ τιμή για το 5 Διεθνές Φεστιβάλ χορού Αναπηρίας ο κεντρικός παρουσιαστής να ειναι ο κος Βαγγέλης Αυγουλας !!!

    Απάντηση

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή