Η Αφίσα της εκδήλωσης με μικροφωτογραφίες συμμετεχόντων: Βαγγέλης Αυγουλάς, Τζουλιάνα Μπούσι, Κωνσταντίνα Αλεξανδρίδου, Εμμανουέλα Μασούρου, Αρετή Κοκκίνου, Θέλμα Καραγιάννη, Σταμάτης Γαλάνης

Η ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια” σε συνεργασία με το Booking Hill, διοργανώνει ποιητική βραδιά με τίτλο:

👥 «Σκιές ανάμεσα σε νότες»

📌 Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 21:00, Αγίας Βαρβάρας 66, Δάφνη 

Οι ανάπηρες ποιήτριες Κωνσταντίνα Αλεξανδρίδου και Τζουλιάνα Μπούσι σας προσκαλούν να ταξιδέψετε μαζί στις δικές τους ποιητικές δημιουργίες και απαγγελίες. Θα διαβαστούν έργα τους που υμνούν τον έρωτα και τη φύση, θα απαγγείλουν και θα αναλύσουν μέσω των ποιημάτων τους ανθρώπινα συναισθήματα που ο καθένας και η κάθε μία θα βρει ίσως μία «σκιά δική του/της, ανάμεσα στις νότες»!

Τη ποιητική βραδιά θα ντύσουν μουσικά οι:

  • Θέλμα Καραγιάννη, Αρετή Κοκκίνου, Εμμανουέλα Μασούρου

Ο δικηγόρος και πρόεδρος της ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια” Βαγγέλης Αυγουλάς μαζί με την ιδιοκτήτρια του Booking Hill, Αναστασία Κορινθίου θα προλογίσουν τη ποιητική βραδιά ενώ ταυτόχρονα  ο κ. Αυγουλάς θα αναφερθεί στο Μητρώο Ανάπηρων Καλλιτεχνών που δημιούργησε η ΑΜΚΕ από το οποίο και προκύπτει το βήμα συμμετοχής των ποιητριών.

🗣 Για το έργο των δύο ποιητριών θα μιλήσει ο ποιητής, μουσικοσυνθέτης και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, Σταμάτης Γαλάνης.

❗️ Οι θέσεις είναι περιορισμένες και με μηδενική χρέωση.

❗️ Κρίνετε απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση

☎️ Τηλ: 2109701503

Έλα να δούμε τον κόσμο

Με…Άλλα Μάτια ❞

ℹ️ Βιογραφικά σημειώματα ποιητριών

🔺 Η Κωνσταντίνα Αλεξανδρίδου γεννήθηκε στη Ξάνθη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι ειδική παιδαγωγός ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στο πεδίο της κοινωνικής παιδαγωγικής και κοινωνικής νευροεπιστήμης. Εργάζεται ως ειδική παιδαγωγός σε ψυχοπαιδαγωγικό χώρο παρέμβασης. Είναι ποιήτρια και λάτρης των λέξεων και της συμπλοκής τους για να παράγουν κόσμους και συναισθήματα .

🔺 Η Τζουλιάνα Μπούσι γεννήθηκε στο Φιέρι της Αλβανίας, ζει στην Ελλάδα από τα 11ά της χρόνια. Είναι απόφοιτος μουσικού σχολείου Αλίμου. Σπούδασε φιλολογία στη Φιλοσοφική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και χειρισμού τηλεφωνικών κέντρων για την εξυπηρέτηση πελατών στο ΙΕΚ Πυλαίας Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη. Παρακολούθησε πολύμηνα σεμινάρια για Ειδική αγωγή, την εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων, διαφήμιση και διαφήμιση στο ίντερνετ και marketing κι επικοινωνίες. Παρακολουθεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής με κατεύθυνση συμπεριληπτική εκπαίδευση και εργάζεται ως copywriter και motivational speaker. Γράφει ποίηση και στίχους από μικρή ηλικία.

🤌 Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δράσης “Διαφορετικότητ-Art”, η οποία έχει λάβει αιγίδα και επιχορήγηση από το Υπουργείου Πολιτισμού, με στόχο τη δημιουργία και προώθηση του Μητρώου Ανάπηρων Καλλιτεχνών της ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια”.

Η Αφίσα της εκδήλωσης με μικροφωτογραφίες συμμετεχόντων: Βαγγέλης Αυγουλάς, Τζουλιάνα Μπούσι, Κωνσταντίνα Αλεξανδρή, Εμμανουέλα Μασούρου, Αρετή Κοκκίνου, Θέλμα Καραγιάννη, Σταμάτης Γαλάνης. Το λογότυπο του Με άλλα Μάτια και στοιχεία εκδήλωσης.

 

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή