Μπάνερ που αναγράφει "20 χρόνια Καλή Ζωή στην Κοινότητα" με πουλάκια να πουλάνε

Ο Σύλλογος Γονέων για την Υποστηριζόμενη Διαβίωση Ατόμων με Νοητική Υστέρηση – «Το Πέταγμα», στηρίζει το δικαίωμα των ατόμων με νοητική αναπηρία να ζουν μια καλή ζωή στην κοινότητα ως ισότιμοι πολίτες.

Λειτουργούμε Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, δηλαδή μικρά, κοινωνικά ενταγμένα σπίτια, όπου οι ένοικοι μας έχουν 24ωρη εξατομικευμένη υποστήριξη σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους μακριά από κάθε λογική ιδρυματοποίησης.

Στόχος μας είναι η ενδυνάμωση των ατόμων που υποστηρίζουμε μέσω της καλλιέργειας των ατομικών τους δεξιοτήτων, της ενίσχυσης των φυσικών τους κοινωνικών δικτύων και της αξιοποίησης όλων των δυνατοτήτων συμμετοχής και συνεισφοράς που προσφέρει η κοινότητα (δραστηριότητες ψυχαγωγίας, αναψυχής, καθημερινά ψώνια, αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, διακοπές κ.α.).

Για να γιορτάσει τα 20 χρόνια λειτουργίας του «ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ» διοργανώνει

Ημερίδα με θέμα «20 χρόνια Καλή Ζωή στην Κοινότητα» στις 18 Νοεμβρίου 2022 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, 09:00-17:00.

Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και αναμένεται να την παρακολουθήσουν διά ζώσης περισσότεροι από 200 συμμετέχοντες και πολλοί περισσότεροι διαδικτυακά.

«ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ» είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Φορέων Στήριξης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ΜΕΛΕΔΩΝΗ και της Παvελλήvιας Ομoσπovδίας Σωματείωv Γovέωv και Κηδεμόvωv Ατόμωv με Αvαπηρίες. Συνεργάζεται με την TACT HELLAS και τον Βρετανικό οργανισμό LIVES THROUGH FRIENDS.

«ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ» είναι αναγνωρισμένο ως Ειδικώς Φιλανθρωπικό Σωματείο (Ν. 1111/72) και έχει λάβει Ειδική Πιστοποίηση ως Φορέας Παροχής Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ 4683/τ. Β’/ 23.10.2020) και είναι εγγεγραμμένο στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού (Αρ. Μητρώου 50401).

Δείτε το Πρόγραμμα ΕΔΩ.

Σύνδεσμος εγγραφής: https://docs.google.com/forms (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την δια ζώσης παρακολούθηση)

▶️ YouTube link online παρακολούθησης:

Αρχικό Link 👉 https://youtu.be/6OU-1HaGJXU

Ελληνικό Link (Ελληνική μετάφραση) 👉 https://youtu.be/RmJeGb72XG4

Αγγλικό Link (Αγγλική μετάφραση)👉 https://youtu.be/p5VpLcqb7O8

🔵 Το Πέταγμα | Facebook

Αφίσα που αναγράφει Το Πέταγμα "20 χρόνια Καλή Ζωή στην Κοινότητα" με πουλάκια να πουλάνε

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή