Πρόσκληση σε εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα Συνδρόμου down

O Σύλλογος Ηλιαχτίδα για να τιμήσει και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down, επέλεξε να συνεισφέρει στα κοινά αναλαμβάνοντας να εξωραΐσει μερικώς την Πλατεία του Αγίου Ανδρέα, Λευκωσίας 40 στην Αθήνα. Η πλατεία αυτή είναι ένας ιερός και ιστορικός τόπος καθώς εκεί βρίσκεται η εκκλησία του Αγίου Ανδρέα η οποία κτίστηκε από την Αγία Φιλοθέη τον 16ον αιώνα και υπήρξε και ο τόπος του μαρτυρίου της.

Την Κυριακή που μας πέρασε με μια ομάδα από τα παιδιά μας και μέλη του σωματείου μας ανακαινίσαμε όλα τα παγκάκια της πλατείας, έναν όμορφο φανοστάτη και εξωραΐσαμε ασχήμιες και χαλάσματα στο γύρω χώρο. Φυτέψαμε θάμνους και λουλούδια στο μικρό πάρκο της πλατείας.

Σας προσκαλούμε να έρθετε Την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 11:00 π.μ. στην Πλατεία του Αγίου Ανδρέα στη γιορτή μας όπου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια ενός γλυπτού από ξύλο που φιλοτέχνησε ο γλύπτης Σπυρίδωνας Ντασιώτης και το οποίο η Ηλιαχτίδα θα δωρίσει στο Δήμο. Στη συνέχεια θα διασκεδάσουμε με μουσική και χορό από το μουσικό συγκρότημα ENCARDIA με μουσική και τραγούδια από τα Ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας.

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή