Μπάνερ. Κείμενο: Είσαι έτοιμο να απελευθερώσεις το κωμικό που κρύβεις μέσα σου; Λογότυπο του Snap- Athens Queer Comedy Club κάτω από το κείμενο και του Diversity Charter Greece δεξιά.

Είσαι έτοιμο να απελευθερώσεις το κωμικό που κρύβεις μέσα σου;

Το Snap – Athens Queer Comedy Club σε συνεργασία με το Diversity Charter Greece διοργανώνει ένα εντατικό Stand Up Comedy Workshop διάρκειας 6 εβδομάδων. Σε 6 εβδομάδες, τα μαθήματα θα σε καθοδηγήσουν σε όλη την διαδικασία του να γίνεις Stand Up Comedian, από την συγγραφή του πρώτου σου αστείου μέχρι την παρουσιάση του στην σκηνή.

Είτε έχεις ήδη κάποια εμπειρία, είτε έχεις απλά περιέργεια για το τι είναι αυτό το Stand Up Comedy, έλα να ανακαλύψεις τα κωμικά σου προσόντα μέσα από έναν κύκλο 6 μαθημάτων. Το workshop θα σε βοηθήσει να βρεις την κωμική σου φωνή και να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου στο γράψιμο και την ερμηνεία.

Μέσα από το workshop θα δημιουργήσεις το δικό σου κωμικό σετ διάρκειας 5 λεπτών το οποίο και θα παρουσιάσεις στην παράσταση αποφοίτησης σε ζωντανό κοινό!

Οι ενότητες που περιλαμβάνονται είναι οι εξής:

Εβδομάδα 1 | Χιούμορ και Stand Up Comedy. Ορισμοί και ιστορία

Εβδομάδα 2 | Βρες την θεματολογία σου

Εβδομάδα 3 | Δομή και είδη αστείων

Εβδομάδα 4 | Συγγραφή αστείων

Εβδομάδα 5 | Ανεβαίνοντας στην σκηνή

Εβδομάδα 6 | Κωμωδία και Ηθική

Bonus

Εβδομάδα 7 | Παράσταση με το Snap – Athens Queer Comedy Club

Το Workshop επιμελούνται ο Δημήτρης Δούκογλου και η Χριστίνα Βούλγαρη

Ο Δημήτρης Δούκογλου ασχολείται επαγγελματικά με το stand-up comedy από το 2007. Έχει κάνει παραστάσεις σε Ελληνικά και Αγγλικά σ’ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Μεταξύ άλλων, έχει διδάξει κωμωδία σε φοιτητές υποκριτικής, σε «επικοινωνητές» της επιστήμης και σε θύματα εκτοπισμού. Δημιούργησε το πρώτο σεμινάριο κωμωδίας του ελληνικoύ YouTube με τίτλο «Μαθήματα Χιούμορ».

Η Χριστίνα Βούλγαρη ασχολείται επαγγελματικά με το Stand Up comedy από το 2017. Έχει κάνει παραστάσεις σε Αγγλία και Ελλάδα και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κωμωδίας σε Αγγλία και ΗΠΑ. Είναι ιδρύτρια του Snap – Athens Queer Comedy Club (το πρώτο και μοναδικό Queer Comedy Club της Αθήνας), copywriter και αρθρογράφος.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Βρείτε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ.

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή