Στο meallamatia.gr δημιουργήσαμε έναν χώρο προσβάσιμο για να επικοινωνούμε, έναν χώρο χωρίς αποκλεισμό και με την ίδια δυνατότητα πρόσβασης για όλους. Το meallamatia.gr αποτελεί τη μοναδική πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα! Το ζητούμενο είναι ένας χώρος που να μπορούμε να μοιραζόμαστε θέσεις για ζητήματα αποκλεισμού, κρίσιμα κοινωνικά θέματα και απόψεις, ώστε να κρατάμε επαφή με την επικαιρότητα και την πραγματικότητα, όσο και αν αυτή μερικές φορές γίνεται αποτρεπτική.

Με μια γρήγορη ματιά οι καταστάσεις δυσκολεύουν και οι διεκδικήσεις  ενάντια στον αποκλεισμό γίνονται και πιο έντονες. Στις ασφυκτικές αυτές καταστάσεις, ίσως κάθε κατάκτηση που πετυχαίνουμε στην κατεύθυνση των ίσων δικαιωμάτων και στην καταπολέμηση του αποκλεισμού να είναι και οι βασικότεροι ενθαρρυντικοί παράγοντες για να μπορούμε να συνεχίζουμε και τον διάλογο αλλά και τον καθημερινό  αγώνα.

Μόνος τρόπος για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε αποτελεσματικά και να κάνουμε τη φωνή μας να ακούγεται, είναι η συλλογική προσπάθεια . Συλλογικά λοιπόν, με ανοιχτό διάλογο και με συνεργασίες. Για αυτό στο meallamatia.gr καλούμε κάθε φορέα που ασχολείται με τον ευρύτερο χώρο της αναπηρίας, των χρόνιων παθήσεων, της ειδικής εκπαίδευσης και των λοιπών σχετικών επιστημονικών πεδίων και δίνει μάχες για ίσα δικαιώματα,  να μοιράζεται δημοσιεύσεις και απόψεις  στην ιστοσελίδα μας.

Με χαρά φιλοξενούμε στην ιστοσελίδα μας κάθε φορέα που ενδιαφέρεται να γνωστοποιήσει υλικό (προσκλήσεις-ανακοινώσεις, δελτία τύπου, υλικό ενημέρωσης της κοινής γνώμης για τις δραστηριότητες του φορέα κλπ.).

Δίνουμε λοιπόν το ελεύθερο βήμα σε κάθε φορέα που παλεύει στην ίδια κατεύθυνση, όχι μόνο να δώσει πνοή στον διάλογο και τον καθημερινό μας αγώνα, αλλά να μας τιμήσει προτείνοντας κάθε τί που θα μπορούσε να αναβαθμίσει την προσπάθεια και την ποιότητα της συζήτησης.

Με όποια διαθέσιμη θεματολογία, με διάθεση κριτικής ή προβληματισμού , να κάνουμε τον καθημερινό μας αγώνα κοινωνική υπόθεση και τη φωνή μας να ακουστεί!

Μπορείτε να χρησιμοποιείται ελεύθερα το info@meallamatia.gr , ενώ θα ήταν τιμή μας το www.meallamatia.gr να μπει στις καθημερινές σας επιλογές σας για ενημέρωση.

Βρείτε μας και στο Facebook στο παρακάτω λινκ

https://www.facebook.com/meallamatia/

Σχετικά με τον συντάκτη

Με Άλλα Μάτια
Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο