Ο Σπύρος Πρωτοψάλτης και το λογότυπο του ΟΑΕΔ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ζωντανή συζήτηση με θέμα «Προγράμματα Απασχόλησης Ευπαθών Ομάδων», στο πλαίσιο των Live εκπομπών του meallamatia.gr.

Ο προσκεκλημένος της εκπομπής, Δρ. Σπύρος Πρωτοψάλτης, Διοικητής του ΟΑΕΔ, παρείχε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ορισμένα από τα θέματα που συζητήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια»Βαγγέλη Αυγουλά ήταν η επίδραση της πανδημίας στην ανεργία, η συμμετοχή του ΟΑΕΔ στο Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Αναπηρία και η υποστήριξη Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ.). Παράλληλα, παρουσιάστηκαν τα τρέχοντα αλλά και τα νεότερα επιδοτούμενα Προγράμματα Απασχόλησης, ενώ έγινε λόγος, επίσης, για το ζήτημα των εργατικών κατοικιών και του κοινωνικού τουρισμού.

Ο Δρ. Πρωτοψάλτης ανέλυσε εμπεριστατωμένα όλες τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο ΟΑΕΔ προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες των αναπήρων πολιτών, ενώ απάντησε ζωντανά και σε όλες τις ερωτήσεις των θεατών της εκπομπής μας.

Το Live προβλήθηκε μέσα από το Facebook και το YouTube του meallamatia.gr.

Μπορείτε, πλέον, να παρακολουθήσετε τη συζήτηση με υπότιτλους εδώ 

 

Δείτε εδώ όλες τις Live εκπομπές μας.

 

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

One comment for “Προγράμματα Απασχόλησης Ευπαθών Ομάδων

  • […] «H πλήρης και ουσιαστική αξιοποίηση των πόρων του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027, καθώς και του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, αποτελεί προτεραιότητα και ο ΟΑΕΔ θα διαδραματίσει αναβαθμισμένο και κομβικό ρόλο στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση “νέας γενιάς” ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης και κατάρτισης. Στόχος μας είναι η προώθηση της απασχόλησης, μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, της αναβάθμισης των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού της χώρας και της αποτελεσματικότερης σύζευξης προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας» τονίζει στο insider.gr ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης. […]

    Απάντηση

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή