Τα μέλη της Νεολαίας Γεροσταθόπουλος, Ζωγράφος, Κολοβός, Αυγουλάς, Πυλαρινού, Κουστένη

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Επιτροπή Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών οργάνωσε ημερήσια εκδρομή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, αυτή τη φορά στο Λουτράκι.

Ο καιρός ήταν σύμμαχος των εκδρομέων ευτυχώς, ενώ η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και χρειάστηκε τελευταία στιγμή να αναζητηθεί λεωφορείο 60 θέσεων για να καλύψει τις απαιτήσεις των νέων με προβλήματα όρασης!

Οι εκδρομείς απόλαυσαν τη βόλτα τους στην παραλία, συμμετείχαν σε προσκύνημα στον όσιο Πατάπιο, συνέφαγαν όλοι μαζί σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής και όλη την ημέρα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τα βασικά προβλήματα που ταλανίζουν τον χώρο των Αμεα, όπως η ανεργία ή οι θολές φήμες για περικοπή των αναπηρικών επιδομάτων, ή οι εγκληματικοί μαζικοί χαρακτηρισμοί των ΜΜΕ περί «τυφλών μαϊμού» κλπ..

Ο Γραμματέας της Επιτροπής Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών κ. Βαγγέλης αυγουλάς, πλαισιωμένος από τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής κυρίους Κουστένη, Κολοβό, Ζωγράφο, Πυλαρινού και Γεροσταθόπουλο, έκοψε την καθιερωμένη Βασιλόπιτα ευχόμενος ένα καλύτερο 2014 με περισσότερα χαμόγελα και λιγότερη κρατική αναλγησία για όλους, ελπίζοντας να προκύψουν περισσότεροι λόγοι τα ΑμεΑ να συγκεντρώνονται για χαρές και όχι μόνο για διαδηλώσεις προστασίας των αυτονόητων κεκτημένων δικαιωμάτων τους.

Γενική τραπεζιών στην ταβέρνα

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή