• Αρχική
  • Απόψεις – Παρεμβάσεις
  • Πομάσκι για έξωση σε σπίτι ΑμεΑ διακεκριμένης αθλήτριας: «Ποιος θα πάει την επόμενη φορά στο αεροδρόμιο για φωτογραφίες;»
Ο Γιώργος Πομάσκι με εμφάνιση της εθνικής καθιστός σε κερκίδες.

Ο Γιώργος Πομάσκι, Ομοσπονδιακός Προπονητής Στίβου, πήρε θέση για την έξωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί σε σπίτι ΑμεΑ διακεκριμένης αθλήτριας με την Εθνική Ομάδα.

Μήνυμα ενάντια στην απαράδεκτη έξωση σε βάρος διακεκριμένης αθλήτριας με αναπηρία από το σπίτι της στην Ελευσίνα, στέλνει ο ομοσπονδιακός Προπονητής Στίβου, Γιώργος Πομάσκι.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο Γιώργος Πομάσκι αναφέρει:

«Από την μια, μεγάλα λόγια για τα δικαιώματα των ΑμεΑ, ακόμη μεγαλύτερα για τους αθλητές ΑμεΑ και από την άλλη πετάμε έξω απ το σπίτι της μια διακεκριμένη αθλήτρια που έχει τιμήσει αρκετές φορές τα χρώματα της χώρας της στο αγώνισμα της. Ωραία. Ποιος θα πάει την επόμενη φορά στο αεροδρόμιο για φωτογραφίες; Τι θα ευχηθεί σε μια άστεγη κοπέλα; Αντί να στηρίζουμε τους αθλητές μας, ιδιαίτερα τα ΑμεΑ, τους βάζουμε κι εμπόδια. Εδώ και τώρα να σταματήσει η έξωση της Διονυσίας και της οικογένειας της στην Ελευσίνα».

Σύμφωνα με το 902.gr , η τετραμελής οικογένεια που διατηρούσε μια μικρή επιχείρηση αλουμινίων λόγω δυσβάσταχτων χρεών και προστίμων από την εφορία την περίοδο της κρίσης, έχασαν το σπίτι τους σε πλειστηριασμό. Η οικογένεια που έχει μέλη ΑμεΑ που χρειάζονται ειδική φροντίδα, απειλείται από μέρα σε μέρα να βρεθεί στο δρόμο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή