Αφίσα για τη συναυλία στο σκοτάδι με τους The Bad Poetry Social Club. Εικαστικό στο κέντρο με το σχέδιο ενός ματιού σε μαύρο φόντο. Από πάνω σε γράμματα βλεπόντων και στη γραφή braille ο τίτλος "Η πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας".

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης πραγματοποιήθηκε συναυλία στο σκοτάδι με τους The Bad Poetry Social Club, τον Sumo και τον Sativa.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν τα Σπουδαία Events έχοντας αυτή τη φορά ως επωφελούμενο  το Dogs Voice Non-profit Organization.

Τη συναυλία άνοιξε η καλλιτέχνης, copywriter και χειρίστρια σκύλου οδηγού Τζουλιάνα Μπούσι, επιλεγμένη από το Μητρώο Ανάπηρων Καλλιτεχνών της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια», με ένα δικό της ποίημα με τίτλο «Ένα Μήνυμα».

Το ποίημά της βιντεοσκοπήθηκε, διερμηνεύτηκε και υπέστη τεχνική επεξεργασία, επιμέλεια και υποτιτλισμό, από την ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια”, στο πλαίσιο της δράσης “Διαφορετικότητ-Art” που έχει λάβει αιγίδα και επιχορήγηση από το Υπουργείο Πολιτισμού .

🎥 Το ποίημά μπορείτε να το βρείτε εδώ με υποτίτλους και διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

 

Τη σκυτάλη πήραν οι The Bad Poetry Social Club κι όλοι μαζί, με κλειστά τα φώτα, βυθιστήκαμε σε ένα σκοτάδι διαφορετικό γεμάτο συναισθήματα, σκέψη και ποιητική δύναμη.

Κι όσο όλοι θα αποφεύγουν τα σκοτάδια τα Σπουδαία Events θα συνεχίζουν να τα αντιμετωπίζουν με συναυλίες και στιγμές που χαρίζουν φως.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης παρουσιάστηκε από την κα Μπούσι, το Μητρώο Ανάπηρων Καλλιτεχνών της ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια”, η οποία ήταν και χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Στιγμιότυπο από το βίντεο του ρεπορτάζ. Οι The Bad Poetry Social Club, στις θέσεις του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.
The Bad Poetry Social Club

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή