Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης πραγματοποιήθηκε συναυλία στο σκοτάδι με τους The Bad Poetry Social Club, τον Sumo και τον Sativa.
Την εκδήλωση διοργάνωσαν τα Σπουδαία Events έχοντας αυτή τη φορά ως επωφελούμενο το Dogs Voice Non-profit Organization.
Τη συναυλία άνοιξε η καλλιτέχνης, copywriter και χειρίστρια σκύλου οδηγού Τζουλιάνα Μπούσι, επιλεγμένη από το Μητρώο Ανάπηρων Καλλιτεχνών της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια», με ένα δικό της ποίημα με τίτλο «Ένα Μήνυμα».


Τη σκυτάλη πήραν οι The Bad Poetry Social Club κι όλοι μαζί, με κλειστά τα φώτα, βυθιστήκαμε σε ένα σκοτάδι διαφορετικό γεμάτο συναισθήματα, σκέψη και ποιητική δύναμη.
Κι όσο όλοι θα αποφεύγουν τα σκοτάδια τα Σπουδαία Events θα συνεχίζουν να τα αντιμετωπίζουν με συναυλίες και στιγμές που χαρίζουν φως.
