Άνθρωποι που γράφουν σε υπολογιστή και σημειωματάριο

Το meallamatia.gr σας καλεί σε ανοιχτό διάλογο

Το meallamatia.gr είναι η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα! Στο meallamatia.gr έχεις τη δυνατότητα να ενημερωθείς για την επικαιρότητα, να βρεις επιστημονικά άρθρα και απόψεις για κοινωνικά ζητήματα, αναφορές για κοινωνικά προβλήματα, και να έρχεσαι έτσι σε επαφή με τον καθημερινό αγώνα ενάντια στον αποκλεισμό.

Στο meallamatia.gr θέλουμε να είμαστε σε έναν ανοιχτό διάλογο και να μπορούμε να συνδιαλεγόμαστε ελεύθερα για την πραγματικότητα. Μόνο μέσα από την πολυφωνία μπορούμε να αγγίζουμε όλα τα δύσκολα σημεία της καθημερινότητας και να τα επεξεργαζόμαστε. Επιλέγουμε την εξωστρέφεια και τον δημόσιο διάλογο απέναντι στην απογοήτευση, τη χειραγώγηση  και την απομόνωση για να ακούγεται δυναμικά κάθε φωνή!

Γι’ αυτό και καλούμε οποιονδήποτε έχει κάτι να μοιραστεί να αξιοποιήσει το ελεύθερο βήμα του meallamatia.gr για να ακουστεί η φωνή του! Η φωνή σου! Κάθε τί που θέλεις να μοιραστείς έχει αξία! Μια άποψη για ένα θέμα, μια ανακοίνωση/κάλεσμα που θέλεις να γνωστοποιήσεις, ένα στιγμιότυπο της καθημερινότητας που κάτι έχει να “πει”, το meallamatia.gr είναι ο χώρος που μπορείς να αξιοποιήσεις για να δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε πιστεύεις ότι έχει σημασία.

Αν δεν σου αρκεί να μιλήσεις για κάτι μόνο στον κύκλο σου ή απλά να  δημοσιεύσεις σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, επικοινώνησε μαζί μας στο info@meallamatia.gr  και δώσε έκταση σε αυτό που θέλεις να μοιραστείς.

Μια εικόνα που σε προβλημάτισε, μια κακή συμπεριφορά, ένα μη προσβάσιμο κτήριο , μια υπηρεσία στην οποία ταλαιπωρήθηκες άσκοπα, …, αρκεί απλά μια δημοσίευση για να γίνει είδηση.

Ακόμα και για μια απορία, για έναν προβληματισμό που πιστεύεις ότι πρέπει να διερευνηθεί από τη συντακτική μας ομάδα και αξίζει να τον επισημάνεις, ο χώρος του meallamatia.gr είναι ανοιχτός για σένα.

Επικοινωνία

Επικοινώνησε μαζί μας στο info@meallamatia.gr και κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να συνεχίσουμε να προχωράμε κάθε μέρα μαζί!

Σελίδα Με Άλλα Μάτια

Σχετικά άρθρα:

Πρόσκληση- Ελεύθερο βήμα στο meallamatia.gr για κάθε φορέα

Σχετικά με τον συντάκτη

Με Άλλα Μάτια
Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο