η αφίσα της δράσης

Όλο το Ίλιον μια Αγκαλιά Αλληλεγγύης

Συλλογή τροφίμων και ειδών ατομικής υγιεινής για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας που υποστηρίζονται από τα συσσίτια του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλατιανής.

150 μερίδες φαγητό μαγειρεύονται καθημερινά και όλο το χρόνο από εθελοντές στην Παναγίτσα της Παλατιανής και διανέμονται σε όλο το Ίλιον, σε πιστοποιημένα άπορους συνανθρώπους μας οι οποίοι δε μπορούν να μαγειρέψουν οι ίδιοι.

Το ενημερωτικό site www.ilion-news.gr και το κοινωνικό portal www.meallamatia.gr συντονίζουν κάλεσμα αλληλεγγύης ενόψει των εορτών του Πάσχα, για να μη νιώθει κανείς μόνος του στην κρίση.

Λάδι, τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, όσπρια, χυμοί, γάλατα μακράς λήξης, ξηρά τροφή, κονσέρβες κλπ.), αλλά και είδη ατομικής υγιεινής όπως σαμπουάν, είναι άμεση ανάγκη να συγκεντρωθούν στο ναό (Κοιμήσεως Θεοτόκου 2 Ίλιον –Παλατιανή-) μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, ώστε να διανεμηθούν εγκαίρως σε όσους τα χρειάζονται και να δημιουργηθεί αποθεματικό υποστήριξης των συσσιτίων.

Πληροφορίες:

Ώρες Παραλαβής των προσφορών: Καθημερινά 08:00-14:00 στον Ιερό Ναό.

Για περισσότερες πληροφορίες και συνεννόηση για απογευματινή παραλαβή της προσφοράς σας, μπορείτε να απευθύνεστε στον Πατέρα Θεόδωρο στο 6974807570

Στη γειτονιά σου, στη διπλανή πόρτα, σε χρειάζονται. Μη μένεις αμέτοχος.

η αφίσα της δράσης

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή