Ο Βαγγέλης Αυγουλάς απευθύνει χαιρετισμό

Γονείς, μαθητές, δάσκαλοι, βοηθητικό προσωπικό, αλλά και πολλοί φίλοι και συνεργάτες του Ειδικού Γυμνασίου και Λυκείου Ιλίου, συγκεντρώθηκαν στον υπαίθριο χώρο του ΕΚΑ για να απολαύσουν τη γιορτή του σχολείου το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιουνίου 2016.

Το θερμό καλωσόρισμα προς όλους του Διευθυντή κ. Τάσου Μερκούρη, ακολούθησε η χορωδία του σχολείου υπό τον δάσκαλο μουσικής κ. Κώστα Τσιμπίδα. Οι μαθητές καταχειροκροτήθηκαν και ερμήνευσαν νησιώτικα και λαϊκά τραγούδια με τη συνοδεία της κιθάρας του δασκάλου τους.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν η Διευθύντρια Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας κα Αστέρη, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ιλίου και τέως Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Γκιώνης –επί χρόνια συμπαραστάτης του σχολείου ως Προϊστάμενος Εκπαίδευσης-, ο τέως Διευθυντής της Γ’ Αθήνας 2οβάθμιας εκπαίδευσης κ. Ζαφειρακίδης, καθώς και ο επί 5ετία φίλος του σχολείου, ορισμένος στο Σχολικό Συμβούλιο του Σχολείου Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης και Τ.Αντδήμαρχος Ιλίου κ. Βαγγέλης Αυγουλάς.

Βαγγέλης Αυγουλάς, Τάσος Μερκούρης, Γιάννης Γκιώνης

Όλοι συνεχάρησαν θερμά τις προσπάθειες, τους καθημερινούς αγώνες και τα εκπληκτικά αποτελέσματα της σχολικής κοινότητας του Ειδικού Σχολείου Ιλίου!

Η βραδιά έκλεισε με το διεθνούς φήμης Ελληνικό συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής της Κάτω Ιταλίας «Encardia»!

Οι «Encardia» χάρισαν απλόχερα κέφι, τραγούδι και διασκέδαση για πάνω από μια ώρα στους παρευρισκόμενους, τραγουδώντας στην τοπική, αρχαία διάλεκτο της Κάτω Ιταλίας «Γρικάνικα» και συμμετέχοντας στην εκδήλωση αφιλοκερδώς!

Επίσης, οι «Encardia», αφού έδειξαν στους παρευρισκόμενους τα ανδρικά και γυναικεία βήματα του παραδοσιακού χορού «Ταραντέλα Πίτσικα», ξεσήκωσαν τους θεατές καλώντας τους να γίνουν όλοι μαζί, μια μεγάλη παρέα που θα υποδεχθεί χαμογελαστά και τραγουδιστά τις Καλοκαιρινές Διακοπές!

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή