Γυναίκα με κινητό στο χέρι και κορδέλα μπλέ για την ευαισθητοποίηση του Διαβήτη

Κατευθυντήριες Οδηγίες για τον Σακχαρώδη Διαβήτη 2023

Η ψηφιακή εφαρμογή EDEapp Guidelines 2023, έχει σχεδιαστεί ακριβώς για να αποτελέσει ένα εύχρηστο εκπαιδευτικό εργαλείο σε όλους τους ενδιαφερόμενους χρήστες.

Στo πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών της ΕΔΕ (Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία), το Διοικητικό Συμβούλιο έχει υλοποιήσει την ψηφιακή μετατροπή των Ελληνικών Κατευθυντήριων Οδηγιών για τον Σακχαρώδη Διαβήτη 2023 σε εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα. Η ψηφιακή εφαρμογή EDEapp Guidelines 2023, έχει σχεδιαστεί ακριβώς για να αποτελέσει ένα εύχρηστο εκπαιδευτικό εργαλείο σε όλους τους ενδιαφερόμενους χρήστες και είναι διαθέσιμη για εγκατάσταση από τον Μάρτιο 2023 σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android (κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Google play).

H εφαρμογή είναι διαθέσιμη για εγκατάσταση και σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα IOS (iphone/iPad/Mac, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο App Store). Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί ιδιαίτερα την Εταιρεία Boehringer Ingelheim για την ουσιαστική υποστήριξή της στην πρωτοβουλία της ΕΔΕ, χωρίς την ευγενική συμβολή της οποίας δεν θα ήταν εφικτή η υλοποίηση αυτής της δράσης.

Πηγή: www.iatronet.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή