Γιώργος Πετράκης

Δεν μπορεί να δει όμως με το πάθος και την επιμονή του, στα 19 του χρόνια “δείχνει” τον δρόμο για την επιτυχία, με επίδοση 19,7 στις πανελλήνιες εξετάσεις και αμέτρητες διακρίσεις στην ποδηλασία και την κολύμβηση. Ο Γιώργος Πετράκης από το 3ο λύκειο Χανίων, διάβασε όλη τη χρονιά σε σύστημα μπράιγ, αγχώθηκε, ξενύχτησε και τώρα… “ετοιμάζει βαλίτσες” για Ρέθυμνο, όπου θα φοιτήσει ως πρωτοετής στο Τμήμα Ψυχολογίας.

Αυτός είναι ο “πρώτος των πρώτων στις φετινές Πανελλαδικές”.

Δεν μπορεί να δει όμως με το πάθος και την επιμονή του, στα 19 του χρόνια “δείχνει” τον δρόμο για την επιτυχία, με επίδοση 19,7 στις πανελλήνιες εξετάσεις και αμέτρητες διακρίσεις στην ποδηλασία και την κολύμβηση. Ο Γιώργος Πετράκης από το 3ο λύκειο Χανίων, διάβασε όλη τη χρονιά σε σύστημα μπράιγ, αγχώθηκε, ξενύχτησε και τώρα… “ετοιμάζει βαλίτσες” για Ρέθυμνο, όπου θα φοιτήσει ως πρωτοετής στο Τμήμα Ψυχολογίας. Τον συναντήσαμε απόγευμα Παρασκευής, λίγο πριν συναντήσει τους κολλητούς του για τον βραδινό τους περίπατο: “Οπωσδήποτε φέτος ήταν πιο δύσκολα από τις άλλες χρονιές,. Σχεδόν κάθε μέρα διάβαζα μέχρι αργά, ακόμα και μέχρι 1:30 τα ξημερώματα”, μας λέει και εξηγεί ότι είχε μεγάλη υποστήριξη και από την σχολική κοινότητα και από την οικογένειά του.

Παράλληλα, δεν άφησε τον αθλητισμό, την μεγάλη του αγάπη καταφέρνοντας πανελλήνιο ρεκόρ στην κολύμβηση και δεκάδες διακρίσεις, ακόμα και χρυσό μετάλλιο στην ποδηλασία! “Μου λένε πως όπου να ΄ναι θα πρέπει να πάρω  μια θήκη να τα βάλω όλα τα μετάλλια” λέει στο zarpanews.gr ενώ ήδη συνεχίζει την προετοιμασία για το “υπερ-κοπέλι” που θα γίνει τον Οκτώβρη.

“Θέλω να περάσω ψυχολογία στο Ρέθυμνο, γιατί μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του ψυχολόγου” μας λέει και στέλνει μήνυμα σε όλα τα παιδιά, ό,τι δυσκολία κι αν αντιμετωπίζουν, να προσπαθούν, να μην αγχώνονται και να μην το βάζουν κάτω.

Πηγή: http://www.zarpanews.gr/

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή