• Αρχική
  • Εκλογές
  • Ο Παναγιώτης Πιτσίνιαγκας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων

Ο Παναγιώτης Πιτσίνιαγκας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με την παράταξη “Αθήνα Είσαι Εσύ” του Παύλου Γερουλάνου

Ο Πιτσίνιαγκας Παναγιώτης εργάζεται στον Σύνδεσμο Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους. Κύριο μέρος της δουλειάς του είναι να επισκέπτεται σχολεία και να βοηθά τους μαθητές να δεχτούν πιο εύκολα τη διαφορετικότητα. Αρχικά των άλλων και μετά τη δική τους. Κάπως έτσι είναι και η Αθήνα για την οποία θέλει να δουλέψει: μία πόλη που θα έχει χώρο για τον καθένα, χωρίς διακρίσεις.


Εδώ και αρκετά χρόνια προσπαθώ να βοηθήσω να φτιάξουμε μία κοινωνία για όλους. Ένα μέρος που ο καθένας θα νιώθει ότι ανήκει και του ανήκει. Ξεκίνησα να το κάνω αρχικά προσφέροντας εθελοντικά τον χρόνο μου, σε διάφορες ομάδες και φορείς, που αρχικά με έπεισαν ότι ξοδεύεται σωστά. Αργότερα είχα την τύχη να δουλέυω για τον ΣΚΕΠ – SKEP. Έναν οργανισμό με όραμα “Μια κοινωνία μέσα στην οποία όλοι ανεξαιρέτως θα αισθάνονται αποδεκτοί και χρήσιμοι”.

Τώρα έφτασε η ώρα για το επόμενο βήμα. Ο κύριος Παύλος Γερουλάνος μου έκανε την τιμή να μου ζητήσει να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων, με τον συνδυασμό “Αθήνα Είσαι Εσύ”.

Τον Παύλο τον ξέρω από όταν δούλευα για εκείνον το 2011-2012, όταν ήταν Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού.

Τον έχω δει να δουλεύει ατέλειωτες ώρες, έχω δει τους ανθρώπους που επιλέγει να αποτελούν την ομάδα του, αλλά κυρίως έχω δει τα αποτελέσματα των παραπάνω.

Ζητάω την βοήθεια σας ώστε να βοηθήσω να αλλάξει η πόλη μας.

#AthinaEisaiEsy #PnoiTora

Ακολουθείστε τον Παναγιώτη στη σελίδα του στο Facebook πατώντας εδώ.

κάρτα Παναγιώτη μπροστινή όψη

κάρτα Παναγιώτη πίσω όψη

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή