Προεκλογική κάρτα Λάμπρος Σωτηρίου

Ο Λάμπρος Σωτηρίου Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Πυργετού με την παράταξη Νέα Δύναμη (Ενωτική Ανεξάρτητη Πορεία Δήμου Τεμπών) του Γεωργίου Μανώλη

Ονομάζομαι Σωτηρίου Λάμπρος Γεννήθηκα στη Λάρισα το 1979 Γονείς μου ο Παναγιώτης και η Καλλιόπη Σωτηρίου το 1997 είχα ένα σοβαρό ατύχημα από το οποίο έχω σοβαρό κινητικό πρόβλημα και είμαι άτομο με ειδικές ανάγκες (Α. Μ. Ε. Α.) διαμένω μόνιμα στον Πυργετό Λάρισας.

Επέλεξα να μείνω και να δραστηριοποιηθώ στον τόπο μας, που τόσο αγαπώ και περηφανεύομαι για αυτόν ! Θέλησα, ως νέος άνθρωπος, να μείνω και να παλέψω, κόντρα στο ρεύμα Το ενδιαφέρον μου και η αγάπη μου για τον τόπο μας με οδήγησαν να ασχοληθώ με τα κοινά Διετέλεσα τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Πυργετού.

Το 2014 ασχολήθηκα για πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και εκλέχθηκα Σύμβουλος στην Κοινότητα πυργετόυ. Στις φετινές εκλογές του Μαΐου, έχοντας αποκομίσει αρκετές εμπειρίες από την θητεία μου, αποδέχτηκα την πρόσκληση του υποψηφίου Δήμαρχο Γεωργίου Μανώλη να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού Νέα Δύναμη ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος και να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας. Η συμμετοχή αυτή είναι μια πρόκληση για εμένα. Είμαι σίγουρος πως με τις όποιες δυνάμεις μου μπορώ να συμβάλω στο να γίνει αυτή η τόσο όμορφη γωνιά της Ελλάδας, μια περιοχή, πρότυπο ανάπτυξης με μια διοίκηση που θα είναι καθημερινά στο πλάι του δημότη του αγρότη και του Ελεύθερου Επαγγελματία που με το μόχθο και το πείσμα τους κρατάνε ζωντανή την περιοχή μας.

Ευχαριστώ.

Σχετικά με τον συντάκτη

Με Άλλα Μάτια
Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο