Αφίσα με το Γιώργο Χατζηπαύλου

Ένας σπουδαίος σκοπός, γίνεται η αφορμή για μία διαφορετική βραδιά κωμωδίας στο σκοτάδι από τα «Σπουδαία Events».

😄 Ετοιμαστείτε για μια εμπειρία γέλιου που θα μείνει αλησμόνητη. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δημιουργείται μία παράσταση κωμωδίας στο σκοτάδι που υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ενσυναίσθησης, προσφοράς και αγάπης για το συνάνθρωπο.

🎤 Μετά τους Αλκίνοο Ιωαννίδη, Νατάσσα Μποφίλιου και Μαρία Παπαγεωργίου, έφτασε η ώρα του Γιώργου Χατζηπαύλου, να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο σκοτάδι, την Τρίτη 4 Απριλίου 2023, στο Ίδρυμα “Μιχάλης Κακογιάννης”.

Ο δημοφιλής κωμικός, επιλέγει κάποια από τα καλύτερα κείμενα του και τα προσαρμόζει ανάλογα με τη συνθήκη προκειμένου να προσφέρει μια βραδιά αναψυχής αλλά και ενσυναίσθησης για έναν καλό σκοπό.

Επωφελούμενος Φορέας της εκδήλωσης θα είναι η «ΑΡΩΓΗ», το Σωματείο Ατόμων με προβλήματα όρασης Νομού Κυκλάδων, που συστήθηκε το 2012 και έχει έδρα την Ερμούπολη Σύρου. Ένα εξαιρετικά δραστήριο Σωματείο που μεριμνά για την αναβάθμιση της καθημερινής διαβίωσης των μελών του, όπως επίσης και για τη σωστή ενημέρωση και περαιτέρω ευαισθητοποίηση για θέματα οπτικής αναπηρίας.

🤩 Τη βραδιά θα προλογίσει με τον μοναδικό του τρόπο, ο Βαγγέλης Αυγουλάς από την ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια». Ετοιμαστείτε για 70 και πλέον λεπτά ασταμάτητου γέλιου σε μια συγκλονιστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε! Ελάτε να ανακαλύψτε ένα νέο τρόπο για να απολαύσετε την κωμωδία. Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος σε κάτι εξαιρετικό και σπουδαίο.

👉 Λίγα Λόγια σχετικά με την ΑΡΩΓΗ:

Το εν λόγω Σωματείο έχει να παρουσιάσει εξαιρετικά σημαντικό έργο, μέσα από πολλές και ποικίλες ενέργειες, δράσεις και εκδηλώσεις με κύριους στόχους δραστηριότητας, τη διαρκή αναβάθμιση της καθημερινής διαβίωσης των μελών του, την ισότιμη συμπερίληψη τους στην κοινωνία, τη σωστή ενημέρωση και περαιτέρω ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας για τα θέματα της οπτικής αναπηρίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους μαθητές και τις μαθήτριες, τους ενήλικες του αύριο.

Επιγραμματικά, αξίζει να αναφέρουμε κάποιες από τις δράσεις της “ΑΡΩΓΗΣ”, όπως η οργάνωση εβδομάδων εκπαίδευσης στην κινητικότητα, τον προσανατολισμό και τις δεξιότητες καθημερινής διαβίωσης με το Λευκό Μπαστούνι, δημιουργία έντυπου και αυτοκόλλητου ενημερωτικού υλικού, βράβευση του Σωματείου για το πρώτο αυτοκόλλητο με γραφή Braille, συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο FREEDOM DRIVE 2022 για την Ανεξάρτητη Διαβίωση ατόμων με αναπηρία στις Βρυξέλλες, εκπαιδευτικές και ενημερωτικές δράσεις σε σχολεία και άλλα κοινωνικά περιβάλλοντα, επισκέψεις σε μουσεία και χώρους πολιτισμού, δημιουργία πανελληνίου δικτύου εθελοντών συνοδών ατόμων με οπτική αναπηρία, επισκέψεις σε νησιά των Κυκλάδων με στόχο την αναζήτηση μελών και τη συμμετοχή τους στην Αρωγή και δημιουργία παιχνιδιών και ειδικών κατασκευών για άτομα με οπτική αναπηρία.

📌 Με μια ματιά:

Εκδήλωση: Stand-up comedy στο σκοτάδι με τον Γιώργο Χατζηπαύλου

Ημερομηνία: Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Χώρος: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση:13€ | Ταμείο:15€

Link για αγορά εισιτηρίων:www.ticketservices.gr

Οργάνωση Παραγωγής: Σπουδαία Events

Press& Info: info@spoudaia.g

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή