Ο Δημήτρης Αμπατζής κάνει χαιρετισμό στην εκδήλωση

Οι δεκάδες φωνές των παιδιών ήταν το καλύτερο σύνθημα που έχει ακουστεί ποτέ στο κλειστό Γυμναστήριο της Πεταλούδας στο Ίλιον, το απόγευμα της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου 2015, όπου η νεοσύστατη μπασκετική ομάδα για παιδιά «Άρης Ιλίου» πραγματοποίησε τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της.

Πρωταγωνιστές οι δεκάδες μικροί φίλοι και παίκτες της ομάδας, τους οποίους διασκέδασε ο γνωστός εμψυχωτής κ. Σταύρος Ντάφλος, ενώ η όμορφη ατμόσφαιρα συμπληρώθηκε από γέλια, τραγούδι, χορό και αμέτρητα αστεία.

Ο γενικός αρχηγός του ΆΡΗ ΙΛΙΟΥ Δημήτρης Αμπατζής και οι προπονητές Γιώργος Τσίρος και Μιχαλόπουλος Στάθης, μας μίλησαν με ενθουσιασμό για τις εγγραφές στην ομάδα, οι οποίες έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ενώ δεν ήξεραν τι να μας πρωτοπούν για το πώς αγκάλιασε αυτή τους την προσπάθεια η γειτονιά γύρο από το γήπεδο.

“Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να μας δώσετε την ευκαιρία να ασχοληθούμε ενεργά με τα παιδιά σας. Θα θέλαμε πολύ η οικογένεια του Άρη Ιλίου να μεγαλώσει όσο γίνετε περισσότερο, γιατί εκτός από τη ψυχαγωγία των μικρών φίλων μας, είμαστε εδώ για να αναδείξουμε μέσα από σκληρή δουλειά τα ταλέντα εκείνα που σε λίγα χρόνια μέσο των ομάδων της περιοχής μας, θα μπορέσουν να κάνουν το άλμα για μια μεγαλύτερη
ομάδα”, μας είπαν.

Τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι της πόλης, μεταξύ αυτών και ο Βαγγέλης Αυγουλάς, ο οποίος καταθέτει το θαυμασμό του ήδη από το πρώτο κιόλας βήμα της ομάδας και διαβεβαιώνει δημόσια για τις πολλές χαρές και απολαύσεις που έχει να προσφέρει αυτή η νέα μπασκετική αγκαλιά όχι μόνο του Ιλίου, αλλά όλης της Δυτικής Αθήνας!

Η διαχειριστική ομάδα του «Με Άλλα Μάτια» εύχεται καλή επιτυχία, σε καλούς φίλους και παλιούς γνώριμους, προ πολλού διαπιστευμένους στις πιάτσες του ήθους και του ευ αγωνίζεσθε! Πρόκειται για μια προσπάθεια – μονόδρομο για την αναβάθμιση του Ιλίου και παραμένουμε στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε δυνατή στήριξη.

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή