• Αρχική
  • Κοινωνικά ΝΑΙ-Α
  • Νέοι του Σωματείου ΑμεΑ Ερμής μαγείρεψαν μαζί με την Αυτοδιαχειριζόμενη Κοινωνική Κουζίνα Μοναστηράκι
ΗΑυτοδιαχειριζόμενη Κοινωνική Κουζίνα και άτομα από το σωματείο Ερμής στην πλατεία στο Μοναστηράκι μαγειρεύουν σε μεγάλα καζάνια

Οι εξυπηρετούμενοι του Πανελλήνιου Σωματείου Γονέων Κηδεμόνων Και Φίλων ΑμεΑ ο «Ερμής» και σπουδαστές μαγειρικής του Δημόσιου ΙΕΚ Πειραιά, είχαν την ευκαιρία να μαγειρέψουν για καλό σκοπό, με την Αυτοδιαχειριζόμενη Κοινωνική Κουζίνα Μοναστηράκι.

Η Αυτοδιαχειριζόμενη Κοινωνική Κουζίνα Μοναστηράκι αναφέρει για την δράση της:

«Μαγειρεύουμε ζωντανά, τρώμε όλοι μαζί και μοιραζόμαστε ένα γεύμα με συνανθρώπους μας στο δρόμο. Είμαστε μια παρέα, μια “μεγάλη οικογένεια”. Έλα μαζί μας, να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο όμορφη! Κοπιάστε! Κάθε Τρίτη, στις 4:00 μμ, Πλατεία Μοναστηράκι – Αθήνα».

Στο nevronas.grέχουμε την τύχη να γνωρίζουμε και να συνεργαζόμαστε με τον Γιάννη Φλωρά, Φροντιστή ΑμεΑ, έναν Άνθρωπο που κάθε εβδομάδα βρίσκεται στην «Αυτοδιαχειριζόμενη Κοινωνική Κουζίνα στο Μοναστηράκι», για να μαγειρέψει για αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Ένας Άνθρωπος που μιλάει όποτε του ζητηθεί, σε φυλακισμένους για την πορεία της ζωής του. Φέτος ο Γιάννης ήταν συντονιστής των εθελοντών στο 2ο Nevronas FESTival!

Άτομα από την Αυτοδιαχειριζόμενη Κοινωνική Κουζίνα και άτομα από το σωματείο ΕΡΜΗ στο Μοναστηράκι κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Πηγή: nevronas.gr

Δείτε σχετικό βίντεο από τη Maria Peraki: 

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή