Ο Στέφανος Ξενάκης και το λογότυπο Ναι Μπορώ

Ναι μπορώ να κάνω κάτι διότι έχω τη θέληση, την επιθυμία!

Εμπράκτως ο Στέφανος Ξενάκης, συγγραφέας με στόχους και αφοσίωση στην αυτοβελτίωση και στη προσωπική εξέλιξη μας αποδεικνύει πως όταν θέλουμε κάτι το μπορούμε.

Αυτό το αναφέρει σε εκατοντάδες ομιλίες που πραγματοποιεί πανελλαδικά αλλά και στο πρώτο του βιβλίο με τίτλο το δώρο που μας υπενθυμίζει πως κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα.

Γιατί ναι μπορώ;

Μπορώ σημαίνει πως έχω την αυτογνωσία να μπορώ. Έχοντας αυτογνωσία σημαίνει πως καταλαβαίνω τι είμαι ικανός/η να κάνω. Για αυτό και το ναι μπορώ παίρνει σάρκα και οστά ως μάθημα αυτογνωσίας και αξιών με στόχο να ενταχθεί στα σχολεία της χώρας από την πρώτη κιόλας δημοτικού διότι έχει τη δύναμη να απευθύνεται σε όλους κι όλες.

Τι είναι τελικά το ναι μπορώ και σε ποιους απευθύνεται;

Το ναι μπορώ απευθύνεται σε σχολεία, σε γονείς και στα ίδια τα παιδιά, είναι μια πρακτική φιλοσοφίας ζωής που ενσωματώνει βασικά πράγματα που όλοι θα θέλαμε να γνωρίζουμε. Οι ιστορίες γίνονται παιχνίδι και το παιχνίδι παίζεται αποκτώντας αξίες και αυτογνωσία. Το κάθε μάθημα έχει και μια ιστορία κι όταν τα μαθήματα ολοκληρώνονται μπορούμε να μάθουμε αν όσα έχουν υποθεί είναι ή όχι κοντά ή ίδια με όσα γράφει το λυσάρι.

Γιατί θέλουμε επειδή ναι μπορούμε!

Μάθε περισσότερα για το Ναι Μπορώ ⇒ εδώ.

 

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή