χαρτιά από τράπουλα και η επωνυμία Bridge Club Αθλητική Ακαδημία Αιγάλεω

Η Αθλητική Ακαδημία Αιγάλεω εδώ και 8 χρόνια έχει δημιουργήσει μια πρωτοπόρα μέθοδο εκμάθησης μπριτζ σε άτομα με πρόβλημα όρασης. Το μπριτζ είναι το πιο δημοφιλές πνευματικό άθλημα αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με σημαντικά οφέλη:

◊   Κοινωνική αλληλεπίδραση

◊   Ενίσχυση δεξιοτήτων επικοινωνίας και ομαδικής εργασίας

◊   Διατήρηση πνευματικής οξύτητας

◊   Νέοι φίλοι

◊   Ταξίδια

Η διαπιστευμένη εκπαιδεύτρια μας και δημιουργός της όλης δράσης, κα Εμμανουέλα Καλιαμπά, μαζί με καταρτισμένους συνεργάτες, εγγυώνται να σας μυήσουν στα μυστικά του πνευματικού αθλητισμού του πιο έξυπνου παιχνιδιού, του μπριτζ.

Ήδη πάνω από 40 αθλητές από όλη την Ελλάδα είτε παρακολουθούν το βασικό πρόγραμμα εκπαίδευσης ή μαθήματα προχωρημένων με σκοπό τη συμμετοχή τους σε επίσημους αγώνες που διοργανώνονται εβδομαδιαίως από το σύλλογό μας ή και από την ομοσπονδία , με πιο πρόσφατη τη συμμετοχή 14 αθλητών στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ.

Για την εκμάθηση του παιχνιδιού έχει δημιουργηθεί ο κατάλληλος εξοπλισμός από τράπουλες και bidding boxes (κουτιά αγορών) με γραφή Braille και έχει καταρτιστεί συγκεκριμένη μεθοδολογία , η οποία έχει εφαρμοστεί στους υπάρχοντες αθλητές με απόλυτη επιτυχία. Πολλοί εξ’ αυτών ήδη μπορούν να ανταγωνιστούν επάξια βλέποντες αθλητές σε ένα ενιαίο αγώνα.

Τα μαθήματα γίνονται δια ζώσης για τους αθλητές της Αθήνας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με εύκολη πρόσβαση από το μετρό και για τους αθλητές της υπόλοιπης Ελλάδας μέσω τηλε-εκπαίδευσης.

Σας περιμένουμε στη μεγάλη μας παρέα!

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του συλλόγου καθημερινά (10:30-15:30 & 18:00-21:00) στο 210 59 13 721 , άμεσα με την υπεύθυνη του τμήματος

στο 697 26 95 055 (Εμμανουέλα Καλιαμπά) ή μέσω email στο info@westennisclub.gr

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΟΥΣΣΗΣ 32, 122 42,

ΑΙΓΑΛΕΩ 210 59 13 721

www.westennisclub.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή