οι μπάρες σε συσκευασία δώρου για τα Χριστούγεννα

Η ΚοινΣΕπ «3S School Synergy Snacks» λειτουργεί εδώ και περίπου δύο χρόνια με όραμα την επαγγελματική αποκατάσταση και τη μεγαλύτερη δυνατή αυτονόμηση νέων με νοητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές διαταραχές.

Η ιδέα ξεκίνησε από μια ομάδα εκπαιδευτικών, γονέων και φίλων/εθελοντών που συμμετείχαν σε μια «Μαθητική Εικονική Επιχείρηση», που δημιούργησε ένα Ειδικό Σχολείο, στο πλαίσιο ενός εκπαιδευτικού προγράμματος. Τα σημερινά μέλη της Κοιν.Σ.Επ. πίστεψαν ότι αυτή η εμπειρία μπορούσε, και έπρεπε, να μετουσιωθεί σε μια πραγματική επιχείρηση.

Σήμερα η 3S προμηθεύει πολλές επιχειρήσεις με τα ποιοτικά προϊόντα της. Πρόκειται για «Ενεργειακές Μπάρες Ξηρών Καρπών» με υψηλή θρεπτική αξία, που διατίθενται μέχρι τώρα σε τρεις γευστικές παραλλαγές:

1. Ελιά, σύκο και μέλι (μέλι, σύκο, ελιά, φιστίκι Αιγίνης, αμύγδαλο, σουσάμι)

2. Σοκολάτα, φράουλα και χαρουπόμελο (σοκολάτα, φράουλα, φουντούκι, φιστίκι αράπικο, χουρμάς, χαρουπόμελο, σύκο, σταφίδα)

3. Μήλο και κανέλα (μήλο, κανέλα, σουσάμι, σύκο, σταφίδα, φουντούκι, φιστίκι Αιγίνης, φιστίκι αράπικο, χουρμάς)

Εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων, οι νόστιμες μπάρες, με την «κοινωνική γεύση», διατίθενται και σε συσκευασία δώρου, των έξι τεμαχίων.

Όλα τα προϊόντα αποτελούν έμπνευση και φέρουν την υπογραφή του εξέχοντα φίλου και ιδρυτικού στελέχους της 3S, Ηλία Μαμαλάκη. Επιπλέον, οι μπάρες είναι από φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας, δεν έχουν ζάχαρη, αλλά μέλι που δεν ψήνεται και με αυτό τον τρόπο παραμένουν μαλακές και υγιεινές.

Η απασχόληση και πολύ περισσότερο το «επιχειρείν» των νέων με αναπηρία στην Ελλάδα είναι ένα στοίχημα που δεν έχει κερδηθεί ακόμη. H πανδημία του Covid-19 έχει επιπρόσθετα πλήξει τον τομέα της διατροφής και επομένως και το έργο της ΚοινΣΕπ. Ωστόσο η 3S, ως υπεύθυνη επιχείρηση που στηρίζεται στις αρχές της ηθικής και αειφόρου επιχειρηματικότητας, έχει σαν απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την καλή υγεία των εργαζόμενων, των συνεργατών και των πελατών της και εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα, διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της.

Ελπίζουμε ότι μελλοντικά η ΚοινΣΕπ 3S θα αποτελέσει μια θερμοκοιτίδα ένταξης και απασχόλησης όσο γίνεται περισσότερων αποφοίτων Ειδικών Σχολείων και θα λειτουργήσει ως μια καλή πρακτική που θα βρει και άλλους μιμητές στην Ελλάδα.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

School Synergy Snacks
Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης Ατόμων με Αναπηρίες
Email: info@schoollsynergysnacks.gr
website: http://www.schoolsynergysnacks.gr/

μπάρες δημητριακών

μπάρες δημητριακών σε χριστουγεννιάτικη συσκευασία

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή